Connect with us

Selebriti

“Ada caranya nak happy lepas kecewa…” – Kongsi tips ‘move on’ di IG, Zulin Aziz jadi inspirasi ramai

Bukan mudah untuk kembali bangkit daripada kekecewaan lebih-lebih lagi sekiranya ia melibatkan perkara yang besar. Itulah yang dialami oleh pelakon cantik, Zulin Aziz yang tidak menafikan hatinya masih lagi bersedih gara-gara isu tak jadi kahwin beberapa bulan yang lalu.

Mengakui ramai individu yang menghubungi serta meninggalkan pesanan kepadanya tentang bagaimana pelakon berusia 28 tahun itu mampu untuk menjalani kehidupan seperti biasa meskipun telah patah hati, bekas penyampai radio Suria FM tersebut dilihat telah memuat naik sebuah video buat tatapan umum tentang tips-tips untuk bangkit daripada kekecewaan hidup.

100 kali tutup pintu bukak pintu tutup balik orang ketuk orang tutup sampailah waktu yang tepat, kau tak payah bukak pintu dah. Orang tu bukak sendiri sbb dia dah ada kunci. #jodoh

Sabar dan terus berdoa pada Allah, sesungguhnya Allah itu adalah sebaik2 perancang. Sekian daripada Ustazah Zulin.

Dah macam ustazah haa kak Zulin

Saya setuju kak!

Kuatnya akak ni…

Percayalah, satu hari nanti mesti jumpa yang lagi baik

Nasib kita sama sis…

Sebelum ini, nama Zulin Aziz telah menjadi perhatian ramai kerana majlis perkahwinannya dengan jejaka dari negara seberang yang dibatalkan secara tiba-tiba meskipun segala persiapan perkahwinan telah hampir 100% siap.

Sumber: IG Zulin Aziz

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending