Connect with us

Selebriti

“Aku dan move on kau cari pasal” – Fasha Sandha rimas diganggu ribuan missed call

Siapa yang mengikuti perkembangan pelakon popular Fasha Sandha di laman Instagram beliau pastinya perasan yang Fasha ada memuat turun gambar screenshot missed call berserta caption yang agak kecewa dan bengang di laman instagram miliknya.

Kalau dilihat dari gambar yang ditunjuk memang banyak missed call. Siapa pulak missed call ni?

Bismillahirahmanirahim.

Bila kita diatas selalunya nasib lebih memihak kepada kita. Tapi jangan lupa, keadilan di Akhirat kelak. Allah lebih mengetahui, satu persatu amalan kita dan segala yang kita lakukan. Saya tak suka nak kongsi cerita di media sosial, tapi mungkin malam ni, saya buat untuk kebaikan saya dan keluarga saya.

Dulu orang mengherdik saya, mencaci hina saya, tanpa usul periksa. Saya tidak boleh membuka mulut untuk membela diri saya dan keluarga. Orang tak tahu apa yang berlaku sebenarnya. Berapa kali saya melarikan diri dan menjauhkan diri daripada dia agar saya tidak bersama dengan dia. Saya tahu betapa bencinya keluarga dia kepada saya. Ditambah pula dengan ‘HASUTAN’ orang yang lama.

Aku dah moveon kaucari pasal

Apapun, Takdir Allah kami bersama. Masa telah berlalu ianya tidak berkekalan diatas ‘SEBAB2 TERTENTU’
Saya yakin, anda boleh fikir sendiri apakah sebabnya. Tak perlu sy nyatakan disini. Saya cuma berharap ada yang dapat memberikan kesedaran kepada mereka; bahawa bukan saya; bukan saya yang tergila2 bukan saya tetapi DIA.

Semuanya berBUKTI Selepas tidak bersama; Kalau nak dihitung, dah dekat seribu missed calls di masa2 yang weird; beribu messages, beribu voice recorder yang telah saya rakam saya akan gunakan demi membela diri saya demi MARUAH saya. Belajar menghormati privasi saya

Please Get well soon, to u and family
Akan ku buka satu demi satu.
Biar semua orang tau…kisah sebenar.
Demi membela diri. .
Silakan lah berikan ni kepada pihak mereka. .
Agar mereka sedar siapa yang GILA

#akudahmoveonkaucariPASAL #semogakeluargakauINSAF #semogakeluargakausedarKAUGILA #akankubukasatupersatu
#biladahgelabahkausamansanasini #akuadabukti
#akubaikkaupijakkepala
#kaumasihlagigila

Bila orang tak layan. kata kita ‘aniayai’ dia, tak ke gila namanya tu?

Last month.
Tunggulah seribu tahun lagi ?
Bila orang tak layan. kata kita ‘aniayai’ dia, tak ke gila namanya tu?

Malam ni, esok dan hari seterusnya, sikit demi sikit akan ku kupas ya… alhamdulillah; semua bukti kusimpan. Nasib aku pernah belajar law dulu. Walaupun tak sempat habis.? Remember this girls, always keep your ‘receipts’ ??
Receipts aku yang 10 tahun lalu pun masih aku simpan. .
#makciksilabaca
#akubaikkaucaripasal

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Trending