Connect with us

Selebriti

“Alamak kantoi, kena tukar tempat dating ni…” – Kongsi foto & kapsyen mesra di IG, Nazim Othman dan Fatin Afeefa dikatakan bercinta?

Penyanyi dan pelakon hitam manis, Fatin Afeefa yang menjalani kehidupan solo selepas bercerai dengan bekas suaminya, Adam Shahz pada Mei tahun lepas kini semakin mendapat perhatian netizen kerana sering memuat naik gambar ‘berani’ dengan penampilan yang seksi di akaun Instagramnya.

Meskipun bergelar janda, wanita ini masih meneruskan kehidupan seperti biasa sebagai seorang anak seni. Dikatakan tidak menjalinkan hubungan istimewa dengan sesiapa buat masa ini, namun muat naik terbarunya di Instagram seolah-olah memberitahu perkara sebaliknya.

Beberapa jam lalu, Afeefa telah memuat naik sekeping foto dirinya bersama pelakon Nazim Othman di laman peribadinya.  Menerusi akaun wanita itu, difahamkan bahawa Fatin telah bergandingan dengan pelakon tersebut bagi duet cover song.

Namun foto mereka bersama beserta kapsyen Afeefa “Puter Kayangan” menimbulkan tanda tanya kepada Netizen, sama ada mereka sedang menjalinkan hubungan istimewa.

 

Rata-rata bersetuju jika Afeefa dan Nazim menjalinkan hubungan percintaan bersama memandangkan mereka berdua ini masih single dan sepadan.

Duda janda together getherr

Duda janda kawen lah

Aku sebenarnya dah lama syak dorang bercinta

 

Patutlah semacam je…

Dua dua sama padan, muka ada iras

Siapa cepat dia dapat!

Kontroversi ini dikuatkan lagi dengan balasan Afeefa kepada netizen yang meninggalkan komen di Instagramnya.

Ala tempat dating dah kantoi, kena cari lain

No wayy he’s like my brother

Walaupun begitu, Afeefa dilihat menafikan dan menyangkal pernyataan tersebut dengan mengatakan dia hanya menganggap Nazim sebagai abang sahajaa.

Sumebr : Fatin Afeefa

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending