Connect with us

Selebriti

Anak peminat kartun Frozen, ini sekitar majlis sambutan hari lahir anak sulung Diana Amir yang ke-4 tahun

Pastinya majlis sambutan hari lahir anak kepada golongan selebriti sentiasa dinanti-nantikan oleh para peminat. Mana tidaknya, dengan dekorasi tema yang pelbagai membuatkan majlis tersebut menjadi rujukan ramai untuk turut menyambut hari lahir anak masing-masing.

Semalam, telah berlangsungnya majlis hari lahir anak sulung kepada pelakon terkenal Diana Amir. Mereka sekeluarga, meraikan majlis di Tirai Ratu Event Hall dengan tema kartun Frozen.

Kemeriahan sambutan hari lahir ke-4 tahun, Khawlah Al-Azwar telah menarik perhatian ramai, apabila hampir keseluruhan dekorasi majlis diserikan dengan elemen kartun Frozen dan berwarna biru cair.

Ini adalah sekitar sambutan hari lahir anak kepada Diana Amir.

Terima kasih pada yang hadir!

Happynya Diana dan keluarga!

Amboi, Khawlah… posing kaki dengan Baba memang win!

Aunty Fouziah Gous pun datang jugak!

View this post on Instagram

💙 @dianaamir

A post shared by Zhafou | Zhafoujr (@fouziahgous) on

BFF Diana, Irma Hasmie pun sambut birthday Khawlah…

Makin cantik, Khawlah ni..

DJ Lin Ariffin pun datang jugak…

Tengok tu, happy je Khawal sambut birthday!

Selamat hari lahir buat Khawlah Al Azwar yang ke-4 tahun, semoga menjadi anak yang solehah kepada pertama hati ibu dan ayah.

Sumber : Instagram Diana Amir

 

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending