Connect with us

Viral

Anak tidak lagi derita, ibu Ainul Mardhiah sambung belajar

Setelah anaknya Ainul Mardhiah selamat membuang ketumbuhan dalam mulut, Nurul Erwani Zaidi boleh menarik nafas lega kerana semuanya berjalan dengan lancar.

Tiada lagi penderitaan yang sering dilihat di depan mata, walau bagaimanapun bayi berusia 14 bulan itu masih perlu dipantau dan menjalani rawatan dari semasa ke semasa.

Namun perkara itu tidak menghalang niat wanita berusia 24 tahun tersebut meneruskan niatnya untuk menyambung pelajaran di sebuah institusi pendidikan swasta baru-baru ini.

View this post on Instagram

Alhamdulillah. Semalam hari kedua attend kelas di OUM. Decision untuk teruskan study memang impian dari dulu lagi. Suami support dan family pun beri sokongan untuk teruskan. . Semalam pergi kelas pakai tudung express dari @bawalshawl_site . Sangat best pakai untuk yang nak cepat bersiap. Material kain senang dibentuk dan tak jarang. Ada pelbagai pilihan saiz, Kalau macam mama Ainul pakai ni saiz L. Boleh cepat follow @bawalshawl_site alang-alang tengah ON SALE!. . Blouse @mawaddahizzati dah jadi fovourite ni. Betul betul selesa bila pakai. Semoga @mawaddahizzati dimurahkan rezeki dapat keluarkan lagi blouse yang cantik cantik lepas ni❤️. . #sharebymamaainul

A post shared by Nurul Erwani Zaidi (@_nrlerwani) on

Menurut Nurul Erwani, dia berhasrat bagi menyambung pengajian sejak dari dahulu lagi malah turut mendapat sokongan suaminya Ahmad Safiuddin Ahmad Razak serta ahli keluarga yang lain.

“Alhamdulillah. Hari kedua menghadiri kelas di OUM. Keputusan untuk teruskan belajar memang impian dari dulu lagi. Suami dan keluarga pun beri sokongan untuk teruskan,” tulisnya.

Posting dimuat naik di laman Instagram itu mendapat reaksi positif pengikutnya yang rata-rata mengucapkan selamat maju jaya serta berharap agar dipermudahkan urusan ibu Ainul.

Semoga mencapai cita2

Tahniah & semoga dipermudahkan!

Bertuah Ainul dapat mama macam ni

Sumber : Nurul Erwani Zaidi

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Trending