Connect with us

Viral

“Bayar RM550, tapi hasil henna ‘cincai’…” – Begang hasil tak seperti harga, gadis ini berang di Facebook

Pemakaian inai atau henna dalam kalangan wanita ketika ini, semakin mendapat tempat dan pilihan. Lantaran itu, boleh dikatakan begitu ramai yang menyediakan perkhidmatan inai, dengan design yang menarik dan cantik pasti akan menyerlahkan personaliti si pemakai.

Namun jika juruinai yang melukiskan inai di tangan melakukan hasil kerja yang comot dan tidak memuaskan, pasti pelanggan akan berasa kecewa.

Begitulah yang diceitakan oleh seorang pengguna Facebook ini, Syuhada yang telah menulis ketidakpuasan hatinya dengan perkhidmatan inai yang diberikan oleh seorang juruinai ini di laman Facebook.

Harga RM550 tapi hasil henna ke laut!

Ini je hasil henna tu!

Design henna yang tak kemas

Harga design ni boleh dapat kat Jalan TAR

Selepas memuat naik entri tersebut, ramai yang telah meninggalkan komen mendakwa design henna ini tidak kemas dan cantik, malah jika diikutkan harganya hanyalah bernilai RM5 hingga RM10, bukannya RM550 untuk hasil kerja sebegitu.

Saya buat RM15 je kalau design simple macam tu!

Sumber : FB WN Syuhada

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending