Connect with us

Trending

Beli mana-mana model smartphone Vivo dan anda bakal memenangi percutian ke destinasi impian anda!

Siapa je yang tak suka bercuti, dapat lihat suasana baru, pengalaman baru, dan yang paling penting sekali senarai bucket-list kita tercapai!

Akan tetapi, nak bercuti mesti lah kena keluarkan duit yang banyak. Lebih-lebih lagi destinasi impian kita tu jenis jauh-jauh, tiket flight mahal! Belum cakap lagi kalau currency negara tu tinggi! Masak wehhhh

Usah pening-pening, beli je smartphone Vivo dan korang bakal bercuti 6H5M ke destinasi impian korang secara percuma!

Baru-baru ini, Vivo Malaysia melancarkan pertandingan “Travel ke seluruh dunia dengan Vivo bersempena dengan perayaan Aidilfitri yang bakal menjelang tidak lama lagi.

Bila phone sendiri dah bermasalah, ini lah masanya untuk tukar!

Dengan pembelian apa-apa jenis telefon pintar Vivo, pembeli layak untuk menyertai pertandingan yang jarang-jarang berlaku ini!

Pemenang yang bertuah akan memenangi hadiah utama 2 tiket pakej travel dari Vivo!

Terbang ke destinasi impian korang!

Betul! Menariknya pertandingan dari Vivo ni, korang boleh pilih destinasi percutian korang sendiri samada Jerman, Perancis, Jepun, Korea, Turkey, Mekah, Italy, Egypt, Croatia, Greece, Australia, China dan India!

Lepas beli, macam mana nak sertai contest ni?

Setelah buat pembelian apa-apa jenis smartphone Vivo dari mana mana Vivo Concept Store, hantarkan nombor IMEI smartphone anda ke page WeChat rasmi Vivo Malaysia.

Lihat di sini untuk cari Vivo Concept Store yang berdekatan.

Tak dapat menang tiket percutian, jangan sedih gais. Banyak lagi hadiah menarik untuk dimenangi!

Vivo ada banyak lagi hadiah untuk korang menangi, jangan lah sedih!

Untuk 3 pemenang pertama akan menerima hadiah wang tunai sebanyak RM1,888 dan hadiah yang lain-lain lagi. Jadi, korang tak patut lepaskan peluang ni, Vivo punya smartphone pun best-best! Sertai peraduan ini bermula 25 May sehingga 9 Jun!

Untuk maklumat lanjut, boleh klik di sini.

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending