Connect with us

Selebriti

Belum habis pantang, Mawar Rashid dah rindu nak bersama suami

Kelahiran anak pertama pasangan Mawar Rashid dan Raff Yaakob sememangnya memberi sinar dan kebahagiaan buat pasangan romantik ini.

Mawar yang sering berkongsi foto danak pertamanya, Raden Rafael Raff telah menarik perhatian peminat yang memuji kecomelan anaknya.

Mawar nampak enjoy berpantang!

Walaupun belum habis berpantang, Mawar Rashid telah meluahkan perasaan rindu terhadap suaminya. Mawar memberitahu bahawa dia merindui kenangan dan aktiviti yang kerap dilakukan bersama sebelum dikurniakan cahaya mata.

“Tadi Mawar kata “dah lama tak selfie dengan Abang” Pastu Raf jawab “Alaa, shian dia. Bukan nye selfie je, dah lama kita tak buat banyak benda berdua, macam dinner sama2, movie sama2.”

Sabar sikit je kay, Anje dah nak habis pantang!

“Tapi kalau kita keluar dinner berdua mesti kita rasa macam first time dinner sekali kan? Like our first date hehe. Sabar sikit je kay, Anje dah nak abis pantang da” 😳 Love you Husband, you’re my number one.”

Lepas pantang nanti, boleh dating selalu!

Selepas memuat naik kapsyen dan foto tersebut, peminat meninggalkan komen memuji sifat romantik Mawar dan suami. Mereka juga mendoakan semoga Mawar dapat berpantang dengan baik.

Melihatkan rupa Mawar yang polos tanpa sebarang solekan, membuatkan ramai memuji kecantikan Mawar.

Loving couple sangat!

Pantang pun cantik, stress lah macam ni!

Bestnya dalam pantang boleh peluk suami!

Sumber : Mawar Rashid

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending