Connect with us

Confession

Bertudung labuh namun tetap terima komen lucah di IG, gadis ini luah rasa kesal

Seorang lelaki seharusnya menjaga pandangan apabila berhadapan dengan wanita, menghormati wanita dan menjaga kehormatan wanita. Namun berlainan pula dengan pengalaman seorang gadis ini yang telah menerima komen lucah daripada seorang lelaki ini, di laman Instagramnya.

Walaupun hanya memuat naik foto memakai tudung labuh berwarna hitam dengan berpakaian menutup aurat, namun gadis ini telah menerima gangguan seksual di laman sosial.

Gadis yang dikenali sebagai Safiya Ezzati telah memuat naik komen tersebut di laman Twitternya, dan menerima perhatian daripada warga Twitter, yang memberi kecaman terhadap lelaki tersebut.

Aku post gambar macam ni pun, menaikkan nafsu lelaki?

Muat naik foto di IG

Gadis ini telah memuat naik foto di IG, dan menyedari bahawa pengguna laman Instagram yang menggunakan akaun ‘Jual barang murah KL’ telah meninggalkan komen lucah tersebut.

Nak pancut?

Pengguna akaun Instagram, Jual barang murah kl telah meninggalkan komen tidak senonoh, namun gadis ini telah menjawab komen tersebut dengan mendoakan semoga Allah memberi hidayah kepada lelaki ini.

Tindakan gadis ini yang mendoakannya, tanpa memaki gadis ini telah mengejutkan lelaki tersebut, lalu menulis bahawa dia meminta maaf atas tindakan tersebut.

Namun tidak terhenti di situ, ada seorang pengguna IG ini telah mengajak lelaki itu untuk melakukan perbuatan tidak senonoh kepada gadis ini.

Lelaki sangap tak tahu malu!

Setelah thread ini tular di Twitter, ramai yang telah meninggalkan komen mengutuk komen daripada lelaki itu, yang disifatkan tidak bermaruah, kerana mengganggu wanita.

Mereka juga turut menyifatkan ia kemungkinan adalah strategi marketing untuk cepat popular, memandangkan akaun IG itu menjual produk, dan dengan sengaja menulis komen tersebut.

Kalau dah nafsu binatang, memang teruk lah

 

Tahniah awak, kerana mampu membalas komen yang baik dengan doa indah

Sumber : Twitter Safiya Ezzati

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Advertisement



Trending