Connect with us

Selebriti

“Boleh angkat2, boleh pegang peha. Tunang tak marah ke?” – Netizen

Nama pelakon kecil molek, Intan Najuwa, 22 dilihat kerap menjadi pilihan pengarah-pengarah drama berikutan sering muncul di kaca televisyen.

Jika sebelum ini gandingan romantiknya dengan pelakon kacak, Idris Khan telah mendapat pujian, kali ini, Intan telah bergandingan dengan pelakon pujaan ramai, Zul Ariffin menerusi satu lagi drama.

Dengan Zul Ariffin pula…

Namun begitu, belum pun drama tersebut ditayangkan di kaca televisyen, kedua-dua pelakon tersebut sudah mulai mengorak langkah mempromosikan buah tangan terbaru mereka menerusi gambar-gambar romantis di Instagram masing-masing.

Walau bagaimanapun, satu gambar telah memperlihatkan Intan duduk disamping Zul dalam keadaan rapat dan tangan pelakon lelaki itu diletakkan di peha Intan.

Tunang hang dak marah ka?

Oleh hal yang demikian, netizen mulai menurunkan komen yang pelbagai dengan berasa kurang senang melihat aksi mesra tersebut.

Rata-rata mempersoalkan perasaan tunang kepada Intan yang sudah tentu berasa kurang senang melihat aksi mesra pasangannya dengan lelaki lain walaupun sekadar berlakon sahaja.

Kesian encik tunang

Sebelum ini, Intan turut pernah di kecam apabila adegan angkat-mengangkat dengan Idris Khan untuk mempromosikan drama bersiri dikaca televisyen beberapa bulan yang lalu di muat naik ke Instagram.

Dah tunang tu behave la sikit…

Terdahulu, Intan Najuwa telah mengikat tali pertunangan dengan seorang usahawan pada 18 Ogos yang lepas di Johor Bahru bersempena dengan ulang tahun kelahirannya.

Jarak usia dengan pasangannya kira-kira 16 tahun tidak menghalang Intan untuk menyemai cinta kerana masing-masing memahami kerjaya antara satu sama lain.

Sumber : Intan Najuwa

Komen

Continue Reading
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    Amerul Zakry Kamaruddin

    October 15, 2019 at 1:10 am

    Alahai negative netizen ni, kerja malaikat pun kau nak take over, nak nasihat tu by personal la, nak jatuh kan nama bangsa seagama kau buat apa . bia la dia nak buat apapun, da mmg kerja dia, nak cemburu dengan kerjaya orang agak-2 la . kau pun belum conform masuk syurga sia. nak menegur biar bersemuka, kalau depan umum ni menghina nama dia. pendapat berbeza-beza, xyh kecam-2, tak dpt emas berlian pun. Assalamualaikum.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Trending