Connect with us

Viral

Capai KPI jadi suri rumah, suami ambil keputusan belanja isteri barangan elektrik

Bukan senang untuk menjalankan tanggungjawab sebagai suri rumah. Nampak mudah kerana ‘tinggal di dalam rumah’, hakikatnya pelbagai tugasan perlu dilakukan setiap hari.

Namun bagi seorang isteri, tiada apa yang lebih menggembirakan hati apabila pasangan mereka menghadiahkan sesuatu barangan sebagai tanda penghargaan setelah penat lelah menjadi suri rumah.

Bagi Fazlina Zahran, dia bersyukur apabila suaminya, Zharif Manab menghadiahkan beberapa peralatan elektrik setelah menggalas tanggungjawab sebagai isteri dan suri rumah dengan sebaiknya.

Sebab perform KPI housewife!

“Sebab tu kena suruh lelaki buat kerja rumah, baru tau betapa susahnya perempuan buat kerja pakai benda basic. So they all boleh upgrade,” tulis Fazlina di laman sosial Twitter miliknya.

Pelbagai barangan keperluan

Posting tersebut menjadi tular dengan diulang kicau sebanyak 3,469 kali dan mendapat hampir 4,000 tanda suka yang rata-rata tumpang gembira melihat hadiah sebegitu rupa.

Bestnya dapat macam ni

Tak sabar nak hasut suami

Boleh la rajin mengemas!

Tengok pun dah happy!

Tak perlu berlian ke apa, barang2 buat kerja rumah pun dah cukup!

Sumber : Fazlina Zahran

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending