Connect with us

Selebriti

Dalam TV bukan main marah lagi, rupanya luar set Azhan & Dato’ Jalal saling bermanja macam anak beranak

Kejayaan drama rantaian itu bukan sahaja kerana jalan ceritanya yang mantap, tetapi juga kerana kerjasama dan keserasian diantara para pelakon dan juga krew produksi.

Jika dilihat untuk Nur 2 dua ini, watak Ustaz Hamidi (Azhan Rani) dan Ayah Haji Mukhsin (Jalalludin Hassan) sentiasa kelihatan tegang dan serius.

Luar set bukan main manja lagi depa dua ni

Namun situasi tegang tersebut hanya berlaku dalam lakonan, hakikatnya di luar set pengambaran kedua pelakon ini sebenarnya sangat akrab dan saling suka usik mengusik.

Macam satu keluarga, seronok tengok gila2 dorang

Telah hampir dua musim bekerjasama, kesemua pelakon termasuk krew produksi pasti telah membina satu hubungan yang sangat baik diantara mereka.

Saling bergurau senda dan melayan kerenah masing-masing membuatkan mereka bagaikan menjadi satu keluarga yang besar, tidak hairanlah penghasilan drama Nur berjalan lancar tanpa kontroversi atau konflik.

 

Sayang juga dekat ‘menatu’ dia ni

Walaupun rata-rata netizen geram dengan watak jahat Ustaz Hamidi yang dibawa oleh Azhan, akan tetapi mereka agak terhibur dengan gelagat pelakon tersebut.

Sampai ternganga mulut ayah haji nak suap Hamidi tu

Dalam diam makan bersuap rupanya…

Macam satu keluarga dah…

Sejiwa nampaknya…

Happy jer artis ni, seronok tengok cara kerja dia…

Sumber : Azhan Rani

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending