Connect with us

Selebriti

“Dapat rasa kejap pun jadi la…” -Abil alami keguguran, tak sempat kongsi berita gembira

Selepas empat tahun usia perkahwinan pelakon serba boleh Nabila Huda dan suaminya Mohd Izwan, sudah pasti mereka mengidamkan cahaya mata buat menambahkan lagi bahagia dalam keluarga mereka.

Nabilah Huda yang mesra disapa Abil mempunyai cahaya mata pertama Keisha hasil perkahwinan pertamanya, namun baru-baru ini ramai agak teruja pada mulanya apabila Abil memuat naik video mengenai kehamilannya.

Namun ternyata ia merupakan satu perkhabaran sedih, difahamkan Abil telah mengalami keguguran dan video tersebut hanyalah sekadar mahu mengimbas kembali kenangan manis detik mengetahui dirinya hamil.

Baby dah tak ada…

Pada awal kehamilannya Abil nyata berasa amat gembira kerana saatnya yang ditunggu akhirnya tiba, dia sehinggakan tidak sabar mahu berkongsi berita gembira tersebut apabila tiba masa yang sesuai.

Akan tetapi, berita gembira bertukar duka apabila pelakon itu mengalami pendarahan yang teruk dan doktor mengesahkan bahawa kandungannya tidak dapat diselamatkan.

View this post on Instagram

Tadi scroll up and down album kat Phone nampak video ni.. Terus I Nak share la precious moment yang I rahsia kan dengan korang. Masa abil tau positive , abil excited sangat Nak share berita ni kat korang ! Tapi macam Nak surprise lambat sikit. Ini lah Moment yang paling sweet , happy sedih semua adalah.. All in one! I’ve been waiting for this almost 4 years.. But too bad, Saya bleeding teruk until today and dah Pergi amik blood test again, dapat result and it’s not there anymore.. Takde rezeki lagi la ni. Allah Nak bagi chance Saya honeymoon lagi agaknya! Yes,Ofcourse Saya sedih. Terlalu sedih. Tapi kan, Kenapa Nak kena bersedih Dan menangis sedangkan orang Yang sentiasa membahagiakan kite , ada depan mata. Mereka Masih ada. Lebih baik hargai waktu Yang ada ni sepuas-puasnya ! At least dapat jugak kami berdua rasa moment “mom and dad to be” kejap..Jadi la eh.. hihi ! So now..games onz tak sisz @kidweebee ? 😝

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Sedihnya, kakak Keisha dah excited nak dapat adik

Makin menambah pilu apabila video tersebut jelas Keisha kelihatan amat terharu dan gembira apabila mendapati ibunya mengandung.

Mungkin sudah lama menginginkan seorang adik Keisha sehingga menangis, namun apakan daya kegembiraan itu hanya dapat dirasakan sekejap.

Sumber : Instagram Nabila Huda

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending