Connect with us

Selebriti

“Dia memang selalu lewat!” -Pelawak Cina ini dedah sikap ‘bermasalah’ Shahrol Shiro di Twitter

Isu Shahrol Shiro ditamatkan kontrak lebih awal oleh pihak Suria FM disebabkan masalah disiplin, telah mendapat maklum balas daripada pelbagai pihak terutamanya netizen.

Namun, pendedahan daripada pihak pengurusan Suria FM telah disangkal oleh Shahrol Shiro kerana mendakwa stesen radio terbabit bersikap tidak profesional, kerana dia sudah pun menerima ‘hukuman’ dengan pemotongan bayaran atas kesalahan yang dilakukan.

Kamu telah pun menghukum saya!

Dalam muat naik di Instagram, Shahrol dilihat berang dengan kenyataan yang dilemparkan Suria FM kepada dirinya. Dia turut memberi penjelasan dengan mempertahankan tindakannya yang sering lewat dan tidak menyertai beberapa program anjuran stesen radio itu.

View this post on Instagram

Be Profesional Suria fm! Posting saya sebelum ni dah berterima kasih dan menghargai kamu..Selepas itu riuh rendah perkhabaran yang mengAibkan saya..Kenapa timbulnya isu ni??Adakah kerana hasad dengki??Atau kerana terdengar Bisikan Syaitan??🤣Biar sy jelaskan satu persatu.. Isu ponteng kerja,mc dan disiplin – Memang ada berlaku sepanjang MLM2018..Kadang2 mencari idea sehingga jam 3 pg..pukul 5.30 dah bangun..ada yang terlajak..Apa hukuman kamu???Kamu GANTUNG dan TOLAK gaji saya..saye berlapang dada dan terima keputusan.. Kamu Telah pun MENGHUKUM saya!!!Sepatutnya kamu berikan sokongan penyampai kamu ada dalam pertandingan..Ini tidak..gambar saya kat sosial media @suriamalaysia jarang sekali di repost..kalau direpost boleh buat kenduri kesyukuran la🤣 Tidak ikut program kamu – Sepanjang jelajah suria ada tempat yang tidak pergi kerana masalah keluarga dan show yang telah lock terlebih awal..Kamu suruh saya naik bas untuk jelajah suria setiap jumaat sedangkan kamu tahu jumaat malam saya terlibat dalam Super Spontan..Selepas habis rancangan saya ikut jelajah kamu dengan kenderaan sendiri TANPA claim minyak dan tol.. Dulu kamu pening kepala rating Suria jatuh..kita berbincang bersama dalam suatu suasana yang muhibbbah..Dengan izin Allah survey yang lepas kita naik..Bila nak tamatkan kontrak suruh datang amik surat dan what app..tanpa duduk bersama..Kamu ingat saya SAMPAH.. Alasan kamu tidak mahu saya hilang fokus dalam MLM2018 sedangkan surat tamat kontrak sewaktu MLM berlangsung..takkan nak nampak suci disitu🤣 Ramai rakan2 pernah berkata tidak elok pasal kamu tetapi saya nafikan.. Buat sahabat2 saya disana @diyanaamira @fizialisuria dan @isseyfazlisham ..teruskan berkarya dengan ikhlas.. buat @djlinsuriacinta jangan terlampau ikut perasaan..bnyk api dalam serkam disana..tak gitu tuan penasihat @jjstyleofficial 😎 ..lagi satu what app jangan bagi blue thick jer..terguris perasaan ini🤣 Saya tunggu gak ucapan tahniah atas kemenangan MLM dari kalian..takpe,Mungkin tak tengok Astro kot (bersangka baik) Akhir kata "Majulah Tanpa Harus Menyingkirkan Orang Lain, Naiklah Tinggi Tanpa Menjatuhkan Orang Lain, Dan Berbahagialah Tanpa Menyakiti Orang Lain"😎

A post shared by Shahrol Azizie Azmi (@shahrol_shiro) on

He was constantly late for shoots

Perkara tersebut tidak selesai di situ sahaja, apabila baru-baru ini seorang pelawak Malaysia yang berbangsa Cina telah memuat naik status di Twitter mengenai masalah disiplin yang kerap kali dilakukan oleh Shahrol Shiro.

Pelawak berbangsa Cina yang dikenali sebagai Phoon Chi Ho itu memaklumkan bahawa dia pernah bekerjasama dengan Shahrol dalam satu penggambaran.

Jelasnya, anggota kumpulan Shiro itu kerap lewat dan selepas dihitung jumlah dia terpaksa menunggu adalah dalam lingkungan 12 jam secara terkumpul. Secara berseloroh, Phoon Chi Ho juga memberitahu bahawa Shahrol tidak ‘berkawan’ dengannya di Instagram .

Follow artis perempuan je…

Sumber : Instagram Shahrol Shiro, Twitter Phoon Chi Ho

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending