Connect with us

Selebriti

“Doa saya dijawab..” – Aliff Aziz buat hal lagi, sakan di kelab malam dengan Oktovia Manrose?

Dua tahun lalu, pelakon dan penyanyi Aliff Aziz pernah terpalit dengan kontroversi berlaku curang apabila berdua-duaan dengan pelakon, Afifah Nasir di sebuah kelab karaoke.

Walau bagaimanapun, kehidupan Aliff dan isterinya Bella Astillah kembali pulih dan terus melayari bahtera perkahwinan bersama anak sulung mereka.

Terbaru, Bella memuat naik sebuah posting di laman sosial Instagram mendedahkan suaminya itu sekali lagi membuat ‘perangai’ apabila kelihatan berada di dalam sebuah kelab malam bersama seorang aktres.

Menerusi direct message yang terima, individu tersebut mendakwa kelihatan Aliff bersama seorang perempuan yang mirip dengan Oktovia Manrose sedang mabuk dan menari sakan.

Bella juga meletakkan (tagged) nama akaun Instagram suaminya dan aktres itu pada screenshot perbualan tersebut.

Penjelasan Bella

Assalammualaikum dan ia berlaku lagi.

Sejak kes yang dulu, saya berikan peluang pada dia sebab setiap manusia buat kesilapan dan sebab saya pandang anak saya. But what I’ve been through korang takkan boleh imagine.

Selepas Aliff habis shoot telemovie baru2 ni dia buat hal lagi dengan heroin yang bekerja dgn dia dlm tele tu. 2 hari sebelum habis shoot, dia dah start berkelakuan lain di mana dia dah tukar password phone dan bila saya paksa buka phone, dia buka tapi dia pandai dia dah delete whatsapp dia dengan heroin tu.

Saya cakap dgn dia I’m not a kid kalau tak ada apapa kenapa perlu delete? So saya nakkan kepastian saya call heroin tersebut jawapan dia kepada saya “Ya Allah bella takde apapa pun, kenapa Aliff buat hal lagi ke?

Boleh tak bagi Via jumpa dia Via nak cakap dgn dia ‘BACK TO ALLAH’ “ rupanya org yang nasihat dan comfort saya ni org yang sama2 pergi club dgn Aliff, menari2 peluk dan mabuk sama2. Saya bila solat saya minta Allah beri petunjuk tentang rumahtangga saya, tak sangka doa saya dijawab dengan begitu cepat.

Sangat cepat. Saya terkejut. Terima kasih kepada Insan yg dm saya kalau tak, saya ni takkan tahu apapa hanya dgn Ayden je kat rumah. Ingat, hiburan dunia ni hanya sementara.

Kepada Aliff; kalau awak rasa bahagia dgn kehidupan mcm tu dan dah jumpa pasangan terbaik yang awak rasa serasi boleh pergi club sama2 yang boleh jaga makan minum pakai awak, teruskan.

 

 

 

 

 

 

Posting berkenaan mendapat perhatian netizen yang rata-rata memberikan pelbagai reaksi mengenai perkara itu apabila kejadian lama berulang kembali.

OMG stay strong Bella!

Lelaki kalau dah biasa curang…

Jangan bagi dia peluang lagi…

Aliff ni tak tahu bersyukur langsung!

Pasangan ini berkahwin pada September 2016 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Mohamad Ayden Adrean yang kini berusia setahun.

Sumber : Bella Astillah

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Trending