Connect with us

Selebriti

“Ebby Yus ke buat surprise?” – Suami lakukan kejutan hari lahir, Eina Azman terharu!

Datin Paduka Eina Azman atau nama penuhnya Ainur Syakina Azman sudah lama tidak aktif dalam industri lakonan tanah air selepas berkahwin, namun pelakon itu sering berkongsi aktiviti hariannya melalui akaun Instagram.

Baru-baru ini, pelakon cantik jelita ini telah memuat naik satu posting sekitar sambutan hari kelahirannya yang ke 24 tahun.

Menerusi posting tersebut, Eina meluahkan perasaan teruja dan terharu dengan kejutan yang dibuat oleh suami kesayangannya, Kaiser atau nama sebenarnya Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden.

“Thanks sayang because buat surprise yang betul2 menjadi… I balik from gym dengan peluh2 like crazy you paksa i pergi gsc nak tengok ‘Marvel’ even i kureng minat movie mcm tu…,” ujar Eina.

Menurut perkongsian itu, Eina sangat terkejut kerana ahli keluarga serta rakan baiknya juga turut hadir di sebuah pawagam yang ditempah khas oleh suaminya bagi membuat kejutan hari lahirnya itu.

“I penat so I end up tiduur dalam movie tu, dan marvel tu yang tengok I tidur…

“Habis movie je lampu buka rupa2 nya the whole cinema my husband dah booking dan all my beloved friend dan family ada..im so happy!,” ujarnya lagi.

Menjengah ruangan komen, rata-rata pengikut Eina turut mengucapkan selamat hari lahir kepadanya serta mendoakan kebahagiaan keluarga mereka.

Happy birthday datin cantik…

Semoga bahagia bersama suami dan anak2 tercinta…

Walau bagaimanapun, terselit satu komen apabila terdapat individu yang keliru dengan menyamakan wajah suaminya seiras pelawak terkenal, Ebby Yus.

Ebby Yus ke buat surprise tu..?

Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan sepasang kembar comel, Arianna Aubrey dan Karl Kareef yang kini berusia tiga tahun.

Sumber : Eina Azman

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Advertisement



Trending