Connect with us

Viral

Empat bulan lepas pembedahan, ibu Ainul Mardhiah ‘throwback’ kisah di London

Hampir empat bulan selepas menjalani pembedahan membuang ketumbuhan di mulut, adik Ainul Mardhiah yang merupakan bayi kesayangan Malaysia telah pun kelihatan semakin sihat dan membesar dengan baik.

Walaupun masih memakai tiub pada lehernya, namun kondisi Ainul dalam keadaan baik dan semakin kerap bergurau dengan ibu dan bapanya.

Kenangan di London

Menerusi Instagram ibu bapa bayi kesayangan semua itu, mereka kerap memuat naik perkembangan terkini Ainul bagi mengubat rindu seluruh rakyat Malaysia terhadap bayi tersebut.

Baru-baru ini, ibu kepada Ainul, Nurul Erwani telah memuat naik kembali gambar bersama barisan doktor yang merawat Ainul di London.

View this post on Instagram

Assalamualaikum semua😊. Ainul pagi pagi macam ni tengah tidur lagi😂 . Throwback sikit waktu Ainul dekat London. Waktu ni tengah prepare nak balik Malaysia. Inilah bilik Ainul di hospital London dulu. Besar kan? Rasanya 1 bilik ni je boleh muat 20 orang sekali masuk. Dalam bilik ni je semua peralatan dah lengkap. Fasiliti pun bagus👍. Nurse pun sangat mengambil berat tentang pesakit mereka. Sampai ke hari ni mereka masih contact kami tanya tentang perkembangan Ainul! . Alhamdulillah semua ni rezeki yang Tuhan beri dan juga doa doa dari semua untuk melihat Ainul Mardhiah sihat dan terus sihat😊. . Siapa yang dah baca kisah Ainul part 1 dan part 2? Nanti mama Ainul buat sambungan ya🥰

A post shared by Nurul Erwani Zaidi (@_nrlerwani) on

Nurul Erwani telah menceritakan serba sedikit mengenai bilik tempat Ainul menerima rawatan sepanjang berada di London. Dia juga sempat memuji barisan tenaga perubatan dan fasiliti yang membuatkan semua pihak selesa.

Dah pandai bergurau dengan walid

Selain itu juga, Erwani sempat memuat naik video keletah anak sulungnya yang sudah pandai bergurau dengan bapanya. Telatah comel itu telah membuatkan ramai yang tersenyum kerana melihat bayi itu yang semakin sihat.

View this post on Instagram

Bila walid usik mainan Ainul 😂😂. . Merajuk terus hisap jari sebab Walid tak bagi betul betul mainan nya🤣

A post shared by Nurul Erwani Zaidi (@_nrlerwani) on

Semoga kekal ceria sayang

Sehubungan dengan posting throwback yang dimuat naik oleh ibu kepada Ainul Mardhiah, rata-rata warganet telah meninggalkan komen positif diruangan tersebut. Mereka telah mendoakan agar si comel itu terus membesar dengan sihat dan meminta agar ibu Ainul terus memuat naik perkembangan anaknya di media sosial.

Cepatnya masa berlalu

Updatelah selalu pasal Ainul

 

Sumber : Nurul Erwani, Ahmad Safiuddin

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Trending