Connect with us

Selebriti

Faezah Elai ‘sound’ netizen biadap!

Selepas berkahwin dengan sutradara terkenal, Faezah Elai dilihat lebih banyak menghabiskan masa menjadi suri rumah berbanding dikaca televisyen. Kehidupan pelakon cantik ini kian sempurna dengan kehadiran beberapa orang anak dan juga anak hasil perkahwinan terdahulu suaminya.

Faezah juga rajin berkongsi aktiviti hariannya di media sosial Instagram bagi tatapan para peminat. Namun begitu, masih ada pihak yang tidak berpuas hati dengan kehidupannya bersama keluarga.

Semua tak kena…

Menerusi muat naik di Instagram, Faezah Elai telah meninggalkan kapsyen seakan kesal dengan seseorang. Menurutnya, dia telah menerima satu pesanan mesej dari individu yang tidak dikenali mempertikaikan layanan yang diberi kepada anak-anak tirinya.

Pelakon tersebut turut mempersoalkan tuduhan yang dilemparkan oleh individu tersebut yang menggelarnya “kaki sondol’ dan tidak mempunyai hubungan baik dengan anak-anak tirinya. Tuduhan sebegitu nyata tidak tepat apabila Faezah Elai menjelaskan situasi sebenar tentang kehidupan keluarganya kini.

View this post on Instagram

Received stupid DM semlm,tp sbb hakak tk suka nk viral2 ni,hakak tulis sini supaya yg tkdak kerja tu ada bahan bacaan.. My Anak2 tiri stay dgn hakak.. mkn,pakai,sekolah aku yg buat sampai skrg dh besar dh pon.. Its been 7 years now.. Mak depa akan amik during the weekend.. tp bukan setiap weekend,but i’m not complaining cause I understand that she has to work, she needs to pay her bills too.. so no big deal sama2 jaga.. Hakak tk kuasa nk amik video buat best tgh jaga anak2 tiri pastu post kat media sosial,and hadap pujian.. pujian ni boleh buat org jd riak,dari mula2 rasa ikhlas lama2 rasa syok kena puji,i dont post my photos dgn anak2 tiri,sbb byk hati nk kena jaga,i’m a mother i know how it feels to see ur kids with someone else especially step mom.. hakak busy hantar anak school,tuitions,kerja sekolah,nk masak.. blom lagi bila kena shooting..ampa ingat aku ada masa nk keluarkan phone nk record? Hakak nk pi jamban pon tk sempat dik! I sacrifice my career for my 5 kids,klu hakak kaki sondol,hg ingat anak2 tiri nk dok lagi ngan aku ke woi!! ampa ingat mak depa nk bg ke stay ngan mak tiri dari kecik klu aku ni konon nya kaki sondol? Mak mana yg nk bg anak2 dia dok ngan mak tiri klu mak tiri mcm setan? i’m not blaming the neziten sbb ampa mmg tk tau apa pon, ampa pandai buat dosa kering ja.. Whatever i do for my family is because of Allah not to please anyone.. Other people’s perception of me,aint none of my business.. . #kalausemuaadadlmgambaqsapaygnktlgamikgambaq #proudstepmom #lifeofstepmom #feelingblessed #alhamdulillah #mylife #lovelovelove #myfamily

A post shared by faezahelai (@faezahelai) on

Berkahwin dengan Heykal Hanafiah

Padu baq hang!

Muat naik kapsyen beserta gambarnya bersama anak-anak di Instagram telah mendapat banyak maklum balas dari netizen. Rata-rata bersetuju dengan kenyataan daripada Faezah Elai yang tidak perlu semua perkara berkaitan peribadi ditayang ke media sosial.

Netizen ni kerja nak cari salah orang je…

Sumber : Instagram Faezah Elai

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending