Connect with us

Selebriti

“Hampa nak sangat tengok aku kurus kan!” -Almy Nadia salahkan netizen punca susu badan kurang

Setiap wanita pasti mengidamkan bentuk badan yang ideal, namun untuk mendapatkannya ia merupakan satu cabaran yang besar, terutamanya buat wanita yang sudah melahirkan anak.

Antara yang mengalami masalah berat badan adalah pelakon Almy Nadia, yang sebelum ini pernah dikritik ‘gemuk’ oleh netizen setelah berkahwin.

Kini, isteri kepada Fizz Fairuz itu sedang giat menguruskan badan selepas melahirkan anak ketiga.

Ambik korang semua, nak sangat aku kurus!

Namun baru-baru ini, Almy Nadia telah mengundang kecaman netizen apabila memuat naik satu posting di Instagram, menyalahkan netizen kerana mengkiritik bentuk badannya, sehingga mengakibatkan susu badannya berkurangan.

Belajar dulu ilmu breastfeed sebelum nak mengamok kat orang

Tidak berpuas hati terhadap kenyataan daripada Almy Nadia, netizen telah menghentam semula kenyataan pelakon itu yang disifatkan tidak masuk akal.

Mereka berpendapat punca susu berkurangan bukanlah disebabkan diet yang diambil, malah ia mungkin berpunca daripada kurang air dalam badan ataupun stress.

Buat para mata dan hati jahanam, I can do it ya !

Meskipun menerima kecaman daripada netizen, Almy Nadia dilihat sentiasa berazam untuk menguruskan badan, kerana ingin membuktikan kepada ramai bahawa dirinya mampu tampil kurus.

Teruskan harap, tak putus asa

Semoga berjaya kurus sis…

Jangan fikir pasal apa orang kata, fikir pasal diri & anak2

Gemuk atas sebab yang mulia, its okay take your time

Sumber : Instagram Almy Nadia

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending