Connect with us

Selebriti

“Nora ni ciri2 menantu kesayangan!” -Netizen terharu lihat hubungan Nora Danish dengan mertua

Baru-baru ini, pelakon jelita Nora Danish dan keluarga telah mengadakan sambutan hari lahir ibu Nedim, Norita Sujak yang ke-64 tahun di CE LA VI Kuala Lumpur.

Sempena hari lahir ibu mertuanya, Nora Danish telah memuat naik ucapan khas buat ibu Nedim di Instagram.

Ucapan tersebut telah menarik perhatian peminat yang terharu melihat hubungan kemesraan antara Nora Danish dan ibu mertuanya

Nora ni ciri2 menantu kesayangan!

View this post on Instagram

Ma. Thank u for being you, for sharing your love with me , for showing me that love is something you do ; something that not just to be said , but also to be shown… 💜 u are one of the strongest person I’ve known , smart , positive , STRONG , caring , humble , STRONG 🙂 & soft spoken 😍 , sampaikan Nora kadang2 tak dengar Ma ckp apa… hehehe. I remembered when the first time I met Ma, Nora rasa suara Nora dah lembut , but I had to perlahankan lagi , kepit lagi sampai tak terkeluar suara nak berbual dengan Ma. 😍 On this very special day of yours Ma, Nora wish for ur pretty face to always be lit by a smile and ur pure heart to always overflow with joy & happiness💜 You are not alone Ma. U have all of us that will always love & care for u 💯. Happy 64th Birthday my mother in law a.k.a the sweetest Oma. 💜 #17January2019

A post shared by Nora Danish (@noradanish) on

Nora dengan bekas mak mertua pun baik jugak, kan?

Seperti yang diketahui, walaupun sudah bercerai dengan Jejai, Nora masih lagi mengekalkan hubungan baik dengan bekas ibu mertua, Raja Nora.

Mana tidaknya, setiap tahun Nora pasti akan beraya bersama keluarga bekas mertua. Hubungan kemesraan antara Nora dan keluarga mertua telah memikat hati peminat.

Menantu kesayangan, Nora ni!

Rata-rata peminat memuji hubungan baik antara Nora dengan keluarga mertua. Peminat juga menyifatkan bahawa keperibadian Nora yang disenangi pasti membuatkannya menjadi menantu pilihan.

Sumber : Instagram Nora Danish

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending