Connect with us

Selebriti

Hitung hari sambut anak pertama, kaki Shila Amzah semakin bengkak

Penyanyi yang menempa nama pada peringkat global, Shila Amzah sedang menghitung hari untuk melahirkan cahaya mata pertama.

Menerusi laman Instagram miliknya, Shila atau nama penuhnya NurShahila Amir Amzah berkongsi sebuah posting sebaik selesai menjadi ‘bridesmaid’ kepada salah seorang kenalannya.

Dengan usia kehamilan mencecah hampir sembilan bulan, gambar kakinya yang kelihatan membengkak turut dikongsi setelah terpaksa memakai kasut tinggi dalam majlis perkahwinan tersebut.

View this post on Instagram

When you're 8 and half months pregnant, tapi still nak pakai kasut tinggi, tu yang bengkak tu 😁 nasib baik haris urut malam tadi.. Terus okay hehe Semua orang baju terikat cantik.. But mine ada baki kain pario tu sikit je sebab my perut dah besau nau nau 😂 Went to see the doctor yesterday, Alhamdulillah baby sihat and semangat❤️ Maybe tak dapat tunggu betul2 due date sebab takut baby besar yang akan menyebabkan… 🤣 Dan Semalam juga finally timbang berat dah naik 10kg!! Hopefully boleh maintain berat gini2 je la sampai betul2 beranak nanti.. Korang naik berapa kg time pregnant? Sha seram ni 😭

A post shared by 씰라茜拉shila amzah🇲🇾 (@shahilaamzah) on

“When you’re 8 and half months pregnant, tapi still nak pakai kasut tinggi, tu yang bengkak tu. Nasib baik Haris urut malam tadi.. Terus okay hehe,” tulisnya.

Penyanyi lagu Patah Seribu itu juga memberitahu bahawa bayi dalam kandungannya sihat dan semangat setelah melakukan pemeriksaan doktor semalam.

Kenalan dan peminatnya tidak lupa meninggalkan pesanan agar Shila menjaga diri dan mendoakan agar urusan bersalin akan dipermudahkan.

Menunggu detik bersalin dah ni

Semoga dipermudahkan! Jaga diri

Pelbagai tips yang dikongsi

Shila mendirikan rumah tangga dengan Haris Idraki Elias pada 19 April tahun lalu yang berlangsung di kediaman miliknya di Cheras, Kuala Lumpur.

Sumber : Shila Amzah

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending