Connect with us

Viral

Ikut tuan berjoging, kecomelan 3 ekor kucing ini buat ramai geram!

Kucing adalah haiwan peliharaan menjadi pilihan ramai. Memelihara haiwan berbulu halus dipercayai memberi banyak manfaat untuk kesihatan fizikal dan mental.

Bagi peminat tegar kucing pastinya akan ‘geram’ dengan kecomelan tiga ekor anak kucing ini yang viral di media sosial baru-baru ini.

Video yang dikongsikan oleh pemilik akaun Twitter dikenali sebagai Fadhilat itu meraih 353,000 tontonan dan hampir 37,000 diulang kicau oleh pengguna laman sosial tersebut.

Jika bukan penggemar kucing sekalipun boleh jatuh cinta dengan kecomelan anak kucing tersebut, inikan pula yang memang cintakan haiwan peliharaan itu.

Video berdurasi satu minit itu kelihatan tiga ekor anak kucing gebu baka British Short Hair berlari mengikut pemiliknya yang sedang berjoging.

Comelnya! Macam kapas bergolek-golek di atas rumput pun ada…

Posting tersebut ternyata menarik perhatian orang ramai yang memuji kecomelan dan kelincahan tiga ekor anak kucing itu.

Nak satu! Comelnya…

Nak kunyah tiga2 ekor…

Dapat kat aku ni…

Sumber : thekittycoach

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending