Connect with us

Selebriti

“Ingat dia tu bola ke?” – Kepala anak kena tendang, Isma AF7 bengang!

Penyanyi Isma telah meluahkan rasa kecewa terhadap seorang lelaki yang bertindak menendang kepala anak lelakinya, Muhammad Haiqal Aydiel bertubi-tubi dalam sebuah perlawanan seni mempertahankan diri taekwondo.

Selain meluahkan perasaan marah dan geram, Isma yang juga merupakan kakak kepada penyanyi terkenal iaitu Tomok, secara sinisnya memberitahu ingin berkenalan dengan individu berkenaan.

“Kau tendang tu kepala anak aku , kau bagi masa dia jalan keluar tak melawan.. Belakang kepala kau bagi..

“Kau ingat kepala anak aku bola ke? Yang mana budak ni rasa nak berkenalan…,” ujarnya.

Terdahulu, anaknya yang berusia 20 tahun itu turut berkongsi sebuah rakaman video menerusi akaun Twitter miliknya sekitar perlawanan tersebut yang berlangsung di UiTM, Shah Alam.

“Geng mama saya nak cari lelaki yang rembat kepala saya ni. Katanya yang boleh rembat anak aku, aku ja,” tulis Haiqal dalam status berkenaan.

Rata-rata netizen juga turut tidak berpuas hati dengan tindakan lelaki terbabit yang menendang kepala Haiqal tanpa belas kasihan.

Geram pulak saya tengok ni sis…

 

Takde semangat kesukanan. Bingai!

Kau nak lawan gelanggang ke kau nak balas dendam…

Dalam posting terbaharu di Instagram Story, difahamkan anaknya itu telah mendapatkan rawatan di pusat perubatan universiti berkenaan.

Sumber : Haiqal Aydiel  Ismaliza Ismail

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending