Connect with us

Branded Content

Ini sebab-sebab kenapa Vivo V11 bakal menjadi rebutan kaki-kaki ‘mobilegraphy’

Seni fotografi sudah lama wujud dan semakin berkembang kearah teknologi yang lebih canggih. Penggunaan jenis kamera juga memainkan peranan untuk mendapatkan hasil gambar yang cantik dan jelas.

Lebih-lebih lagi bila sekarang ni, ramai yang mengejar untuk merakamkan gambar yang Insta-worthy.

Kini Vivo V11 dilengkapkan dengan teknologi Artificial Intelligent (AI) untuk hasilkan gambar yang superb!

Searus dengan perkembangan teknologi dan seni fotografi, kini Vivo V11 merupakan antara smartphone yang terbaik untuk mendapatkan hasil gambar yang terbaik kerana Vivo V11 dilengkapi dengan teknologi AI.

Teknologi kamera AI yang baru ini adalah salah satu kaedah baru untuk para pengguna mengambil gambar yang cantik walau apa jua keadaan.

Para pengguna tidak memerlukan kamera profesional yang canggih untuk  menangkap gambar dengan mudah dan jelas. Hanya dengan telefon pintar Vivo V1 yang menggabungkan teknologi pun dapat hasilkan gambar yang perfect untuk kaki fotografi.

Selain dari teknologi kamera AI, Vivo V11 juga menyelesaikan masalah pencahayaan semasa bergambar

Vivo V11 menggunakan teknologi HDR Backlight AI dan AI Low Light Mode yang membantu untuk dapatkan gambar yang terang dan jelas. Kini, ia bukan lagi satu masalah sekiranya anda ingin bergambar pada waktu malam atau di tempat yang gelap.

Bukan tu sahaja, teknologi AI menggunakan Algoritma AI yang akan menangkap sehingga 6 bingkai pada jarak dinamik yang lebih luas sehingga 11ev.

Gambar yang diambil dengan Vivo V11 cukup kemas dan mudah

Bagi mereka yang masih belajar cara untuk menangkap gambar yang kemas, Vivo V11 adalah yang paling sesuai. Kamera AI yang terdapat dalam Vivo V11 ini sangat senang untuk mengesan muka atau tap saja di skrin telefon, dan pastinya apa yang di korang nak fokuskan ada kelihatan jelas.

AI Scene Identification

Bukan itu sahaja, bagi yang minat tangkap gambar tak kira waktu, malam, siang, potrait mahupun gambar makanan, Vivo V11 merupakan pilihan yang tepat.

Ini kerana, Vivo V11 menggunakan teknologi AI Scene Identification yang sangat sesuai untuk bergambar tidak kira masa. Bila tengah nak tangkap gambar korang boleh edit atau pun fokus satu scene yang memang korang inginkan. Mudahkan?

Malah dengan menggunakan Vivo V11, ia dapat memastikan posisi gambar diambil adalah berkesesuaian dengan kedudukan pengguna pada masa tersebut.

Teknologi Framing Potret AI

Selain itu, V11 juga dilengkapi dengan Framing Potret AI dan automatik akan menghasilkan gambar yang sempurna.

Vivo V11 yang dilengkapi dengan ciri-ciri profesional ini secara langsung menghasilkan gambar yang terbaik dan merupakan smartphone yang canggih berada ditangan korang.

Kamera V11 yang mempunyai resolusi 25MP akan memastikan setiap selfie menjadi jelas dan sejernih kristal.

Apa yang korang perlukan adalah sebuah telefon pintar AI dengan kamera yang berkualiti dan gambar yang dihasilkan merupakan gambar yang terbaik pernah korang ada. Dapatkan Vivo V11 dengan segera. Tonton video dibawah untuk lihat kehebatan Vivo V11 dan V11i.

Kredit foto: Victor Ng

We Got The Night | vivo

Learn some useful mobile photography's technique to discover the beautiful Cities night with Gradient Lok and vivo Malaysia.Share this video & tell us why you wish to participate in this event, 5 lucky Vfans stand a chance to participate in next [ We Got The Night – Christmas Theme ] session !!#vivoMalaysia #vivoMY #V11 #V11i #AICamera #PerfectShot #MobilePhotography

Posted by Vivo on Wednesday, November 28, 2018

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Trending