Connect with us

Selebriti

“Ini tak kelakar la.” -Muat naik gambar dengan hasil ‘seni’, Azad dikecam tak hormati wanita?

Pelakon Azad Jazmin memang dikenali sebagai seorang yang ceria dan sering kali membuat lawak jenaka di akaun Istagram miliknya, membuatkan ramai tidak kering gusi dengan gelagatnya.

Sempenan cuti sekolah ini, Azad telah membawa keluarganya bercuti ke Indonesia justeru dia sempat merakam beberapa gambar sepanjang percutian mereka.

Pak Azad! awat buat perangai lagu tu

Namun yang menjadi isu adalah dua gambar yang dimuat naik Azad dikatakan agak keterlaluan dan tidak sesuai dipaparkan walaupun hanya sekadar gurauan.

Gambar tersebut memperlihatkan Azad memegang bahagian ukiran bahagian sulit tugu yang dipamerkan di kawasan Grand Inna Samudra Beach, secara tidak langsung telah mengundang rasa kurang senang netizen.

View this post on Instagram

The finest Art 2019… ‘The Art Of Nyok Muda’ Heheheh

A post shared by PakAzad™️ (@azadsyazirarose) on

Tak lawak la yang ini

Bagi netizen, ramai yang berpendapat bahawa gambar tersebut tidak sesuai dimuat naik olehnya, lebih-lebih lagi statusnya sebagai seorang suami dan ayah.

Netizen menyifatkan ia bukanlah sesuatu yang boleh dianggap sebagai bahan lawak jenaka sebaliknya ia adalah satu tindakan yang tidak sedap mata memandang.

Macam tak sesuai jer nak post ni Pak Azad

Tak elok kalau anak2 nampak

Kalau tak betul memang kena tegur

Gambar itu agak sensitif untuk kaum perempuan

Hormati kaum hawa…

Serius betul semua orang

Awatlaa dengan laki hang ni Eira oii!

Setiap hasilan seni ada keunikan tersendiri yang membawa maksud berlainan, mungkin hasil seni yang dirakam Azad tidak membawa apa-apa maksud negatif cuma mungkin ia tidak sesuai untuk dipertontonkan di media sosial.

Sumber : Azad Jazmin

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending