Connect with us

Trending

Jangan tak percaya, buat ‘survey’ pun boleh dapatkan ‘cashback’ dan baucar Lazada secara percuma!

Zaman now, semua orang cuba nak berjimat cermat. Setiap hari mesti nak update apa promosi yang akan datang betul tak?

Sejak munculnya pelbagai applikasi online shoppping ni, lagilah memudahkan kita nak beli sesuatu dengan cara lebih jimat. Boleh buat perbandingan harga, mana satu yang lebih murah, kan?

Korang tau tau, sebelum shopping, sekiranya korang labur sikit masa, boleh dapat upah cashback dan voucher? Siapa nak bagikan?

Jawab survey dan dapat cashback dan voucher Lazada secara PERCUMA!

Nak jimatkan? Shopback akan berikan korang pelbagai tawaran menarik. Hanya dengan jawab survey, korang akan dapat pulangan tunai dan baucar Lazada dari ShopBack geng!

Dah lah shopping guna shopback pun dapat cashback, jawab survey sekejap je pun dah dapat lagi cashback! Ini baru lah jimat!

Tak tau ShopBack tu apa? Melepaslah korang!

Shopback adalah sebuah platform yang menghubungkan penjual dan pembeli dengan menyediakan korang lebih dari 500 e-commerce yang popular seperti Lazada, Shopee, ZALORA, Agoda, Booking.com, Nike, dan banyak lagi!

Even korang nak beli tiket flight atau hotel pun boleh guna Shopback!

Apa yang menariknya, pembelian menggunakan Shopback dengan harga yang sama, korang akan dapat cashback!

Dah ready nak jawab survey?

  1.  Muat turun dahulu aplikasi ShopBack dan daftar di https://app.shopback.com/oh

  2. Klik pilihan Free$$ untuk buat survey

  3. Korang akan dibawa ke Survey Wall

  4. Di dalam Survey Wall ini, pilih dan jawab mana-mana survey yang available

  5. Dah jawab? Tunggu 10 hari bekerja dan korang akan dapat voucher Lazada secara percuma!

Voucher Lazada yang akan diterima tidak ada minimum perbelanjaan dan sah sehingga 1 Januari 2020. Pengguna baru yang muat turun aplikasi dan daftar di https://app.shopback.com/oh boleh mendapatkan RM10 baucher Lazada selepas menjawab survey pertama kali di surveywall.

Dah lah dapat voucher, shopping pulak guna ShopBack, dapat lagi cashback, jimat kawkaw!

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Trending