Connect with us

Selebriti

“Kami dah jumpa keluarga masing2..” – Sibuk kerja, Zara Zya tiada masa cakap pasal rumah tangga

Menafikan hubungan cinta mereka sekadar gimik untuk melariskan drama, pelakon Zara Zya dan Hafreez Adam nampaknya boleh dikatakan antara pasangan paling hangat menjalinkan hubungan cinta pada ketika ini.

Menerusi laporan HM Online, aktres drama bersiri Mona Lisa itu mengakui dia masih belum mempunyai perancangan untuk menamatkan zaman bujang bersama kekasihnya itu dalam masa terdekat.

View this post on Instagram

Tak kisah la orang kata kita. Yang penting kita happy kan awak? @hafreezadam

A post shared by Zara Zya (@zarazya) on

Menurut Zara atau nama sebenarnya Zainurul Razia, dia meminta orang ramai agar tidak terlalu ‘over’ walaupun hubungan mereka direstui disebabkan dia sendiri tidak tahu apa yang akan terjadi pada masa hadapan.

View this post on Instagram

Rindu masa keje kat dapur #dramamonalisa

A post shared by Zara Zya (@zarazya) on

“Dia sudah jumpa keluarga saya dan begitu juga saya sudah berjumpa dengan ibunya. Segala-galanya baik-baik saja namun saya akui untuk kena juga menjalin hubungan yang baik dengan seisi keluarganya.

“Sebarang perbincangan pun belum dibuat disebabkan kami sendiri masing-masing sibuk dengan kerjaya. Apapun, doakan saja yang terbaik,” katanya.

https://www.instagram.com/p/BlAqglxHH21/?taken-by=hafreezadam

https://www.instagram.com/p/Bj49syTlrpQ/?taken-by=hafreezadam

Begitulah ceritanya! Tapi kalau kedua-dua pihak keluarga dah bersetuju dan saling berkenan, apa salahnya melangkah ke fasa perkahwinan. Bertambah ‘bersemut’ la dorang ni kan!

Sumber : HM Online

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending