Connect with us

Selebriti

“Kenapa peminat ‘fanatik’ tak sambut…” – Lepas kena peluk, Asad Motawh jatuh pentas pula

Penyanyi muda Asad Motawh, terdahulu pernah menimbulkan sensasi apabila didatangi seorang wanita yang memeluknya ketika sedang melakukan konsert Percaya Tour.

Baru-baru ini, sekali lagi penyanyi tersebut mengalami situasi yang sama apabila dikerumun dan ditarik oleh para peminatnya yang bagaikan ‘histeria’ melihat penyanyi pujaan mereka itu.

Kenapa peminat fanatik tu tak sambut Asad?

Menerusi video yang dimuat naik Asad di akaun Instagramnya, memaparkan beberapa peminat wanita tidak dapat menahan keterujaan apabila didekati oleh penyanyi itu.

Dilihat penyanyi itu ditarik oleh peminatnya sehingga mengakibatkannya terjatuh daripada pentas tersebut, sebelum diselamatkan oleh seorang bodyguard. 

View this post on Instagram

I nearly died…. no need to worry, im totally fine! A few bruises wont kill me 😂 thank you SABAH! #percayatour ❤️

A post shared by AS’AD MOTAWH (@asad.motawh) on

Emm macam saja jatuh jer?

Pun begitu, ada yang membuat andaian bahawa penyanyi tersebut bagaikan sengaja membiarkan dirinya ditarik oleh peminatnya, untuk dijadikan sebagai salah satu gimik.

Semua muka confused macam mana dia jatuh

Orang lain buat show takde sampai macam ni

Fuhh Justin Bieber Malaysia

Lepas ni kena ape pulak Asad?

Behave girlss

Gimik murah?

Sumber : Asad Mowtah

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending