Connect with us

Selebriti

Kompilasi nyanyian Ustaz Madi dalam Nur 2, netizen pilih lagu Pudar paling popular

Drama Nur 2 sudah pun melabuhkan tirainya malam tadi. Segala persoalan yang menghantui fikiran para penonton sudahpun terjawab dan ramai juga berpuas hati dengan pengakhirn drama tersebut.

Paling menarik perhatian sudah tentu watak yang dibawa oleh Azhan Rani iaitu Ustaz Hamadi yang mati ditangan isterinya sendiri. Ditikam oleh Aisyah kerana ingin merogol Suraya, rata-rata penonton puas dengan kematian tragis watak Ustaz Hamadi itu.

Banyak juga lagu dia nyanyi…

Namun begitu, jika penonton sedar mengenai watak Hamadi ini sepanjang Nur 2, dia kerap menyanyi dalam apa situasi sekalipun. Lagu-lagu yang didendangkan juga kerap kali menjadi bualan para netizen di media sosial.

Antara lagu yang menjadi pilihan Ustaz Hamadi dalam drama Nur 2 adalah seperti:

  1. Aku Bukan Malaikat – Dato Seri Siti Nurhaliza
  2. Bobo Dimana – Datuk Seri Alif Syukri, Nur Sajat, Lucinta Luna
  3. Kekal – Ziana Zain
  4. Bahenol – Animasi Si Nopal
  5. Comel Pipi Merah – Dato Seri Siti Nurhaliza
  6. Pudar – Datuk Rossa
  7. Sehati dan sejiwa -Haslinda
  8. Police Entry – Elizabeth Tan

View this post on Instagram

urghh tak sempat lagi aku record single aku dah ada orang buat kompilasi lagu yang aku da ‘sumbang’kan ni?🤔🤔🤭 malam ni aku busy nak buat vocal training ye.. jangan call please!! Posted @withrepost • @adila_yutaka Kompilasi Album Syed Hamadi . TAK SIAPA TAHU. Sebelum dilantik sebagai Pengetua #darulmohsin #Syedhamadi merupakan penyanyi berbakat besar, cuma tak sempat masuk carta muzik-muzik, kalau tak dah masuk #AJL dah. Ni semua #ECAH punya pasal. Siapa suruh ajak madi kahwin. . #nur2 #nur #azhanrani #hamadi #tv3malaysia by @budakijat @tv3malaysia @radiusone_official @dramasangat @dramaradiusone @azhan_rani @khiriah17 @syafiqkylez @sefikkhair @aamyrarosli @azarazmi @therajaatiqullah @fatimahabukar @jalaludinhassan . #nur #ustazadam #mirul #ayahhaji #juita #cikgukamal #repost

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Ternyata dalam pada penonton geram dengan lakonan Azhan Rani yang sangat kejam dan menjadi penunggang agama ini, dia turut berjaya mencuri perhatian netizen dengan babak nyanyian yang tidak dijangka itu.

Lagu Pudar paling win!

Para penonton telah meninggalkan komen yang pelbagai di Instagram Azhan Rani selepas dia memuat naik kembali kompilasi lagu yang dinyanyikan olehnya dalam drama berepisod tersebut.

Ziana Zain punya lagu pun kau bantai Madi

 

 

“Pergi nyanyi dalam lubung kubo la Madi!”

 

“Patut kau mati di tikam tubi-tubi!”

 

Sumber : Azhan Rani

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending