Connect with us

Trending

“Korang tak payah tambah dosa edit gambar saya.”-Emma nafi gambar seksi itu dirinya

Macam-macam cara mahu mencari publisiti murahan hinggakan ada segelintirnya sanggup membuat fitnah dengan menggunakan pelbagai kaedah demi menjatuhkan orang lain.

Terbaru, pelakon Emma Maembong yang telah mencetuskan kontroversi apabila mengambil keputusan untuk membuka tudung selepas lima tahun memakainya, setelah isu gambar panas dirinya bersama Syed Abdullah tersebar.

Betul ke itu gambar Emma? Seksinya…

Berikutan itu, ada beberapa pihak yang tidak bertanggung jawab telah mengambil kesempatan di atas situasi yang menimpa pelakon cantik tersebut.

Difahamkan, gambar teknik pertindihan (superimpose) yang menggunakan wajah Emma dengan berpakaian menjolok mata di dalam sebuah bilik telah mencetuskan tanda tanya ramai.

Malah akaun IG sisturz stalker yang memperolehi gambar tersebut juga tidak yakin dengan kesahihan gambar tersebut, sehingga membuka pandangan netizen lain yang rata-rata percaya gadis di dalam gambar itu bukan Emma.

Nampak teruk edit tu -Emma

Gambar  gadis seksi yang kini sedang tular di media sosial telah dinafikan sendiri oleh Emma, selepas dia memuat naik semula gambar berkenaan di IG story miliknya.

“Kalau itu gambar saya dah lama saya mengaku, tapi kalau dah nampak sangat ketara gambar tu di edit sampai tengkuk saya pun nampak lain, gigih betul orang yang edit gambar saya.”

Bagaimanapun, hingga kini masih tidak mengetahui siapa yang melakukan perkara tersebut, namun yang pasti pembuat gambar itu sememangnya mempunyai niat untuk mengaibkan Emma.

Sumber : Instagram sisturz stalker, Emma Maembong

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending