Connect with us

Trending

Kumpul nilai ganjaran sambil berbelanja di Sunway Velocity Mall, korang boleh menang hadiah2 menarik

Biasanya, ramai yang tak endah apabila juruwang memberikan resit pembelian, malah ada yang terus merenyukkan resit pembelian dan membuang tanpa berfikir dua kali.

Namun, dengan adanya Play2Win Carnival di Sunway Velocity Mall, pasti korang akan simpan resit pembelian selepas membeli-belah sebab korang boleh menang banyak hadiah istimewa.

Paling menarik, korang boleh tebus hadiah-hadiah ini dengan hanya main permainan di Sunway Velocity Mall, iaitu mesin arked setinggi 20 kaki!

Nak menang hadiah sambil berbelanja sakan? Jom sertai Play2Win Carnival di Sunway Velocity Mall, bermula 28 Mac sehingga 28 April ini.

Korang hanya perlu main permainan mudah untuk memenangi hadiah menarik!

Selepas korang puas berbelanja di mana-mana rangkaian kedai di dalam Sunway Velocity Mall (kecuali Aeon MaxValu Prime, Parkson, kedai makanan & minuman serta bayaran bil), korang boleh terus pergi ke tingkat 1 berhadapan dengan Rakuzen untuk turut serta dalam Play2Win Carnival ni.

Korang boleh sertai Play2Win Carnival ini dengan berbelanja sebanyak:

Tier 1

RM300 (RM250 untuk pengguna aplikasi Sunway Velocity) dalam 3 resit* pembelian

Tier 2

RM600 (RM550 untuk pengguna aplikasi Sunway Velocity) dalam 4 resit* pembelian

Tier 3

RM1,000 (RM950 untuk pengguna aplikasi Sunway Velocity) dalam 6 resit* pembelian

Korang hanya perlu tunjukkan aplikasi Sunway Velocity untuk nikmati pengurangan sebanyak RM50 bagi setiap tingkat.

Menangi Hadiah Menarik!

Korang boleh memenangi hadiah-hadiah menarik seperti bagasi, tiket TGV, termos Buffalo, tiffin, baucar tunai dan banyak lagi. Mesti isteri atau mak korang gembira kalau korang hadiahkan barang-barang ni kepada diorang.

Paling menarik, korang boleh main permainan ni secara percuma pada setiap Isnin sehingga Jumaat (terhad kepada dua kali percubaan sahaja dalam sehari untuk setiap pemain) dan pada waktu-waktu tertentu pada hujung minggu. Main secara percuma untuk memenangi baucar membeli belah dan banyak lagi. Memang berbaloi tau bila korang sertai Play2Win Carnival ni.

Menangi hadiah bernilai RM 30,000 dalam cabutan bertuah Play2Win Carnival

 

Belanja RM100 dalam 2 resit maksimum (kecuali resit AEON MaxValu Prime, Parkson dan bayaran bil)* untuk turut serta dalam cabutan bertuah Play2Win. Jika bertuah, korang berpeluang untuk memenangi hadiah menarik!

Antaranya kerusi urut ITSU Prime Genki yang bernilai RM16,000, kad hadiah JD Sports bernilai RM3,000, Vivo Y95, dan banyak lagi!

Untuk keterangan lanjut, boleh lihat di sini

Aktiviti untuk anak-anak korang pun ada

Sunway Velocity Mall juga ada anjurkan bengkel-bengkel menarik pada hujung minggu untuk anak-anak korang. Contohnya, bengkel membuat slime, lava lamp, fun music dan banyak lagi.

Selain itu juga, ada booth permainan karnival lain seperti ring toss, ball toss dan nerf gun. Bawa sekali anak-anak korang untuk luangkan masa bersama di Sunway Velocity Mall dengan aktiviti-aktiviti menarik ni.

Muat turun aplikasi Sunway Velocity untuk dapatkan gula-gula kapas secara percuma!

Dapatkan gula-gula kapas secara percuma kalau korang muat turun aplikasi Sunway Velocity Mall. Tak perlu keluarkan duit, Sunway Velocity Mall nak bagi semua ni untuk korang secara percuma!

Jadi, apa lagi? Jangan lupa untuk serbu Sunway Velocity Mall pada 28 Mac sehingga 28 April ini untuk menang hadiah-hadiah menarik! Bawa semua ahli keluarga dan luangkan masa bersama, hanya di, Sunway Velocity Mall. Untuk keterangan lanjut, boleh lihat di sini

*Tertakluk kepada terma dan syarat



Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending