Connect with us

Selebriti

Lagu ‘Kill This Love’ tular, tarian Sarah Suhairi, Wany Kayrie & Sissy Iman jadi perhatian!

Tiga bintang yang sinonim dengan frasa ‘budak baru nak up’ (BBNU) iaitu Sarah Suhairi, Wani Kayrie dan Sissy Imann merupakan nama yang kini meningkat naik selepas kemunculan mereka dalam sebuah program nyanyian.

Baru-baru ini, mereka bertiga telah membuat netizen geli hati apabila bergandingan bersama bagi mempersembahkan lagu terbaru kumpulan Blackpink iaitu Kill This Love.

Gempak gila sis…

View this post on Instagram

That one friend…….. #tagyourblinks #killthislove #blackpink

A post shared by Sarah Suhairi (@sarahsuhairi) on

Bahkan di ruangan komen, Sarah turut digelar sebagai Lisa Blackpink menerima pujian bahawa dia sememangnya seorang yang pandai menari.

Lebih melucukan apabila rata-rata netizen tidak kering gusi melihat tarian kekok yang dipersembahkan oleh Sissy Iman.

Walau bagaimanapun, orang ramai memberikan reaksi positif kepada ketiga penyanyi muda ini selain terhibur dengan video rakaman tersebut meskipun hanya beberapa saat sahaja.

Sarah je hafal and satu2nya yang pandai menari…

Aku terhibur tengok Sissy

Sedih tengok Sissy…

Sissy paling gempak…

Sarah paling style…

Sarah boleh la perform lagu ni next i ajak jadi backup dancer…

Macam Sarah sorang je yang hafal step tu…

Tiga penyanyi muda ini juga sebelum ini pernah digandingkan bersama menerusi sebuah program realiti, The House musim kelima yang disiarkan di Astro Ria dan Ria HD.

Sumber : Sarah Suhairi 

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending