Connect with us

Trending

Lebih lama tunggu, lebih murah harga? Memperkenalkan applikasi Doropu  

Pesanan barang melalui platform e-commerce kini sudah menjadi trend rakyat Malaysia untuk membeli-belah.

Nak turun pergi mall dah lah susah nak cari parking, kena beratur dekat kaunter pulak tu, belum cakap bawak anak-anak yang super riang dan lasak lagi. Memang renyah sangat!

Bukan sahaja mudah dan menjimatkan masa, platform seperti Lazada, Shopee, 11street.my menjadi pilihan kerana tawaran harga yang lebih murah berbanding beli di kedai, dan yang paling best apabila barang terus dihantar ke depan pejabat atau rumah!

Namun, tahu tak korang sekarang terdapat sebuah platform yang menawarkan harga yang lebih rendah sekiranya kita tunggu lebih lama? Applikasi apa tu?

Lagi lama tunggu, lagi jatuh harga gais! #UbahCaraBeli dengan Doropu!

Bagi yang masih tak kenal Doropu ni atau yang tak tau betapa menarik applikasi ini, ianya tawarkan barangan yang bermula dengan harga tertinggi pada awal pagi, dan berakhir pada tengah malam dengan harga paling rendah sehingga stok habis, malah boleh jadi percuma gais!

Mana ada platform lain yang buat macam ni betul tak? Haa tepokkk!

Jadi gais, sekiranya korang ingin shopping di Doropu, tak perlu risau kalau korang dah terbeli awal kerana korang masih dapat harga yang paling rendah dengan terima pulangan rebate dari pihak Doropu! Haa tepokkk lagi!

Setiap hari baru, tawaran pun baru!

Berbeza dengan platform e-commerce yang lain, applikasi Doropu tawarkan kepada pelanggan pelbagai barangan menarik, tapi ianya hanya terhad kepada satu barangan setiap hari.

Jadi, setiap hari barang akan bertukar-tukar. Tak payah lah korang nak rambang mata sangat ye dok? Kejap nak beli tu kejap nak beli ni pulak!

Beli di aplikasi Doropu dengan 4 langkah-langkah mudah ini

Mukadimah nak mulakan langkah pertama untuk shopping di Doropu mudah je gais, ikut langkah di bawah:

Muat turun aplikasi di App Store atau Google Play

  1. Daftar sebagai pengguna baru untuk masuk dan lihat Tangkapan Terkini atau Catch of The Day
  2. Tambah kredit ke dalam akaun untuk mulakan pembelian
  3. Beli barang tersebut dan tunggu pulangan rebat pada hari yang sama! Mudah kan?

Yang buat jadi lebih best, bila harga jatuh sampai produk tersebut jadi percuma! 100% rebat tu weh! Untung sangat! Jadi gais apa lagi, muat turun aplikasi Doropu sekarang untuk lihat paparan Tangkapan Terkini!

8 produk 1 peluang, set reminder tarikh keramat 8.8.18 ini!

Bermula 1 Ogos sehingga 8 Ogos ini, Doropu akan menghujani korang dengan banyak lagi tawaran menarik sepanjang kempen 8.8.18 berlangsung gais! Tengok tawaran-tawaran yang menarik di bawah:

  • 8 produk yang akan dijual pada 8.8 ini!
  • Like post di Doropu Facebook Page, Share, Tag 8 kawan & Menang! 1 pemenang akan dipilih setiap hari untuk menangi RM88 kredit ke akaun Doropu korang.
  • 8 pembeli pertama setiap hari akan terima RM80 kredit, manakala setiap pembeli yang ke 18, 28, 38, 48, 58, 68, 78 dan 88 akan terima RM0.88 kredit percuma.
  • Pada 8.8 ini juga, korang akan terima lagi RM8 rebate dengan setiap tambah nilai minima RM88 ke akaun Doropu masing-masing, tapi terhad kepada 188 pengguna sahaja!
  • Tak habis lagi! Sekiranya korang berbelanja dengan Doropu 8 hari berturut-turut sepanjang kempen ini, korang boleh redeem Mi Band3 daripada Doropu untuk 8 pelanggan pertama.

Sudah lah berikan tawaran harga cecah lantai, ada lagi promosi yang lebih menarik, memang tak rugi! Haaa tepokkk! So apa lagi gais, muat turun aplikasi Doropu sekarang via App Store atau Google Play! Untuk maklumat lanjut, tengok di sini.

 

 

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending