Connect with us

Selebriti

“Lepas Memey sakit, Abby pula…” -Sakit serentak, Memey dan Abby umpama ‘kembar’

Hubungan rapat antara Abby Abadi dan Memey Suhaiza sememangnya telah mencuri perhatian. Walaupun pernah melalui episod kontroversi perihal rumah tangga Abby bersama bekas suami Norman Hakim, namun hubungan kukuh mereka sentiasa menjadi tauladan ramai.

Baru-baru ini, Abby Abadi dikhabarkan telah dimasukkan ke hospital akibat masalah kesihatan dan sebentar tadi Norman Hakim telah melawat Abby di hospital, menerusi muat naik pelakon Gerak Khas itu di Instagram.

Menerusi kapsyen yang dimuat naik Norman telah memaklumkan bahawa Abby Abadi dan Memey Suhaiza sebenarnya telah menghidap keracunan makanan sehingga menyebabkan mereka berdua memerlukan penjagaan yang rapi.

Boleh pulak dua dua serentak sakit!

View this post on Instagram

Syafakillah to both of them mummy @memeysuhaiza mama @abby_abadi112 .Tak tau la dua2 merayap mana,salah makan kena food poisoning,dua2 muntah + cir bir serentak.Cuma mamanya kena admitted sbb high fever,mummy tak admit tp kena jaga2 jugak . . Mohon doakan dua2 mama & mummy kpd anak2 kitaorang ni diberi kesembuhan ye.Payah wooo takde diorang ni nak urus kerja,nak urus anak bagai…patah segala kaki,tangan,sayap semua…phewhhh . . My sincere advice kpd sahabat2 diluar sana,jaga kesihatan elok2 ye..cuaca skrg pun tak menentu,makan pun tgk tahap kebersihan tempat yg kita nak makan tu,paling penting sentiasa berdoa mohon perlindungan dari Allah s.w.t ye🙏🏻❤️ . . @Regrann from @abby_abadi112 – Terima Kasihhhh datang ziarah 🥰 Maknya @memeysuhaiza @normanhakim_786 @mikayladelishahakim . Alhamdullillah Memey pun sihat dah. Samalah dgn kita. Sikit lagii tinggal saki baki je ni hihi 🙊 . Doakan esok kita keluar k. Sbb 13hb kita ada kerja sesama kan hehe.. jumpa nnti 😍 . . (Recap)Ps: Shopping bersama, makan bersama, marilah kita duduk hospital bersama2 juga 🙊

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

Kapsyen Norman Hakim yang memohon peminat mendoakan tahap kesihatan Abby dan Memey telah mengundang komen daripada netizen yang suka melihat kemesraan hubungan Memey dan Abby.

Peminat juga turut terhibur membaca kapsyen daripada Norman yang tidak senang duduk apabila kedua-dua wanita terdekat dengannya itu tidak sihat.

Moga cepat sihat Mama Abby dan Mummy Memey!

Bila dua2 rapat, kadang berjangkit sama jugak!

Tahupun laki tak menang tangan kalau takde kita, kan…

Bahagia rasa tengok family ni! Idola…

Sumber : Instagram Norman Hakim

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending