Connect with us

Selebriti

“Macam tiada agama, baik bogel je terus!” -Bila Nabila Huda berani tayang foto di katil

Terkenal sebagai seorang yang lantang bersuara dan sering dilihat berpakaian seksi, pelakon terkenal Nabila Huda sememangnya telah sentiasa mencuri perhatian netizen.

Selepas pelakon itu selesai menjalani pementasan Ola Bola, Nabila Huda dan keluarga kelihatan telah pergi bercuti menginap di sebuah Chalet di Negeri Sembilan. Perkara itu telah dikongsikannya menerusi laman Instagram.

Tayang pakai bikini, macam tiada agama!

Namun sebentar tadi, anak kepada penyanyi popular Amy Search ini telah mengundang kontroversi apabila sebentar tadi dia telah memuat naik foto berpakaian bra sahaja di atas katil.

Foto tersebut nyata telah menerima pelbagai respons daripada netizen.

View this post on Instagram

Selamat Pagi.🧡 @TheShorea

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Nak tunjuk pada siapa Abil?

Walau bagaimanapun, selepas memuat naik foto tersebut rata-rata netizen memberi pandangan yang berbeza, ada yang mengecam tindakan Nabila Huda yang tidak bersopan dan berani menayangkan tubuh kepada umum.

Buanglah gambar ni Abil, jangan nak tayang kat orang!

Kalau dah kena kecam, jangan nak meroyan!

Siapa yang kenal Abil, tak kisah..

Namun ada dalam kalangan peminat yang menganggap tindakan Nabila Huda sebagai perkara biasa, memandangkan pelakon itu terkenal dengan pemakaian seksi.

Sumber : Instagram Nabila Huda

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending