Connect with us

Selebriti

“Memalukan orang Islam…” – Netizen lancar gerakan boikot keluarga Normah Damanhuri?

“Tak hormat agama Islam! Memalukan Melayu!”. Itulah kini kata-kata yang dilemparkan kepada pelakon veteran Normah Damanhuri dan keluarganya.

Netizen masih lagi tidak senang dengan tindakan pihak keluarga, yang menjemput seorang penari seksi melakukan tarian berunsur lucah di dalam majlis perkahwinan, yang dihadiri tetamu daripada pelbagai peringkat usia.

Lancar Boikot habis-habisan!

Bukan hanya mengecam tindakan tidak bermoral tersebut, kini netizen telah melancarkan gerakan untuk memboikot pelakon tersebut serta anak-anaknya terutama Liana Rosli dan Ahya Rosli.

Tak pernah lagi pos pasal kempen nak boikot ni.tapi kali ni adik sokong 300% boikot anjing betina ni.memalukan.elok…

Posted by Ajwad Rawk on Sunday, April 7, 2019

Ramai yang nak report IG kak KM

Tidak hanya tinggal diam, kini rata-rata netizen sudah mula memboikot dengan menggunakan pelbagai platform termasuk di Instagram dan produk keluaran daripada Liana Rosli atau lebih dikenali sebagai kak KM.

Setuju kita boikot!

Memalukan Melayu dan Islam

Produk kak KM pun kena boikot?

Untuk pengajaran supaya tak berulang lagi

IG pun dah siap2 report

Jangan cakap jer, buat..

Sumber : Ajwad Rawk

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending