Connect with us

Selebriti

Meriah bertemakan Didi & Friends! Ini sekitar sambutan hari jadi anak Jep & Sari

Pelakon, Sari Yanti dan suaminya Jep Sepahtu merupakan antara pasangan selebriti romantis kegemaran ramai di laman media sosial.

Jika suaminya menyambut hari jadi pada 9 April lalu, hari ini dia turut meraikan ulang tahun kelahiran anaknya Dariya Inara dua minggu lebih awal.

Bertemakan animasi kegemaran kanak-kanak iaitu Didi & Friends, majlis itu diadakan serba sederhana yang dihadiri ahli keluarga terdekat.

Menurut Sari atau nama penuhnya Sari Yanti Mohamad Nazari, anaknya yang sudah mencecah usia setahun itu sangat teruja melihat kek tersebut sehingga sukar untuk merakam gambarnya.

“Dariya teruja betul dengan kek Didi tu sampai kebanyakan gambar dia pandang bawah je.

“Yang muka tegak pun tak tengok camera.. Alahai..,” tulisnya di laman sosial Instagram.

Jom tengok antara koleksi gambar yang dimuat naik di sekitar sambutan majlis berkenaan untuk tatapan peminat dan pengikut mereka. Betul-betul peminat Didi & Friends ni!

Didi & kawan-kawan!

Kejap je dah setahun!

Dariya pandang mana tu?

Mama betulkan rambut sikit!

Gambar satu keluarga!

Ehh pandang pun kamera!

Mata Dariya fokus kat kek aje!

Abang pun dah tak sabar nak makan…

Manis senyuman sis tu!

Bila nak makan ni nenek?

Dengan tetamu2 yang hadir…

Pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 25 Februari 2017 dan hasil perkahwinan sebelum ini, Sari juga mempunyai dua cahaya mata lelaki iaitu Barr Al Aliy serta Baasit Al Haq.

Sumber : Sari Yanti

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending