Connect with us

Selebriti

Minta pendapat tentang ubat untuk penyakit alahan, Zizan Razak terima jawapan ‘win’ daripada para peminat

Baru-baru ini, pelawak terkenal, Zizan Razak dilihat telah mengalami alahan  iaitu rasa gatal dan merah-merah di bahagian kulit gara-gara makan makanan laut.

Oleh kerana berasa tidak selesa dengan keadaan tersebut, pelakon utama Polis Evo itu telah pun meminta pendapat para pengikutnya untuk menangani masalah tersebut melalui permainan Ask Me Question di laman Instagramnya.

Selepas aku makan seafood tadi, now jadi gatal-gatal sampai habis kulit. Nak buat apa ni?

Namun begitu, disebabkan sering sahaja membuat jenaka disaat orang lain sedang serius, Zizan dilihat telah menerima padah apabila ramai antara pengikutnya yang memberikan jalan penyelesaian dalam bentuk jenaka sehingga membuatkan pelakon berusia 34 tahun itu akhirnya tergelak sehingga hampir pecah perut.

Bang, ada tak mana-mana IG Shop yang….

Pergi mandi laut bro

Senang je, cari lah isteri untuk hilangkan gatal

Dah makan seafood kan tadi, sekarang makan riverfood pulak bang

Makan lagi jangan berhenti bro

Ridsect jelah kot ubat dia

Wax semua bulu2 abang lepastu garu k

Apa lagi bro, Gores & MENANG!

Sumber : IG Zizan Razak

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending