Connect with us

Viral

“Mujur tak kena sapu dengan ombak…” -Netizen pecah perut tengok adik solat tepi pantai

Siapa yang tidak gemar melakukan aktiviti-aktiviti santai seperti berkelah di tepi pantai sambil menikmati pemandangan yang indah. Pasti semua di antara kita mempunyai pengalaman pergi ke pantai bahkan sudah menjadi kebiasaan bagi kanak-kanak untuk bermain di tepi pantai sambil membuat istana pasir.

Akan tetapi, apa yang dilakukan oleh seorang adik ini adalah sebaliknya apabila tindakan yang dilakukannya itu dianggap sesuatu yang jarang dilakukan oleh anak-anak kecil.

Baru-baru ini, kisah adik ini tular di laman sosial setelah dikongsikan oleh seorang pemilik akaun Twitter dikenali sebagai Anne Hisham.

Suka try benda baru…

Gelagat adik ini berjaya mencuit hati ramai orang dan rata-rata netizen turut terhibur dengan pilihan adik ini solat di tepi pantai.

Kusyuk betul adik ni solat. Tak panas ke tu ?

Sudah menjadi kebiasaan bagi kita untuk menyapu debu-debu yang melekat di muka selepas selesai mengerjakan solat, akan tetapi apa yang dilakukan oleh adik ini membuatkan ramai netizen tidak kering gusi.

Korang cuba tengok muka adik ni lepas habis solat…

Tak pernah dibuat orang solat dulu baru nak tayammum…

Menjengah ke ruang komen, rata-rata netizen berasa terhibur dengan tindakkan lucu adik ini.

Kusyuk sangat tu sampai pasir lekat kat muka pun tak perasan…

Semoga keunikka dia tu kekal…

Nasib dia solat tepi pantai bukan dalam air…

Berterabur gelak aku tengok part last tu…

Apa-apa pun adik ni memang power lah. Hati kental tak peduli orang nak cakap apa macam PASKAL. Semoga keunikkan adik ni kekal sampai dewasa!

Sumber : Twitter Anne Hisham 

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Trending