Connect with us

Selebriti

Naik pesawat di pertunjukan LIMA 2019, ramai kagum dengan keberanian Fara Fauzana!

Baru-baru ini personaliti TV, Fara Fauzana berpeluang merasai pengalaman ‘terbang’ dengan pesawat Extra 300L yang juga merupakan salah satu pesawat pasukan aerobatik di pertunjukan LIMA 2019.

Bekas penyampai radio dan pengacara itu berkongsi pengalaman melakukan cabaran itu di laman sosial Instagram miliknya yang menarik perhatian ramai netizen.

View this post on Instagram

M A B U K vs M A C H O . Pada yg bertanya best ke? – SERIUS BEST! Lagi best dari naik roller coster weii . Esp part take off (check out 2nd video).. lepas je landasan tu terus naik ke atas 90 darjah! Woohoo saya suka juga part pusing2 diudara & that 4G & impak Gforce momment.. semualah.. FF SUKAAAAA! . Cuma… . FF bertahan 1st 10mins slps beberapa aksi diudara then bila Kapten bawak kapal terbang mendatar jea … maka … ketika itu … 🤢🤢🤢🤮🤮🤮 *jgn tgk sangat plastik tu sbb yg bawah tu dah berat! Hahahahah . Pada yg bertanya serik ke tdk? – TIDAK! CANT WAIT FOR THE NEXT RIDE. SERIUS KORANG NAIK DULU BARU TAU jap! Tak semua orang boleh naik 😅🙈HEHEHEHEHEH . So basically its not easy to be Dato Halim Othman @halimothman_88 .. perlukan kekuatan mental dan fizikal. TQ bawak saya jalan2 heheh . Check out @halimothman_88 di LIMA 2019 @lima_exhibition yg berlangsung di Langkawi.. TQ team #krisakti . Nota : TQ @fynnjamal utk bday treat versi gila ini .. aku sukaaa . #krisakti #aerotree #lima19 #lima_exhibition

A post shared by FARA FAUZANA (@therealfafau) on

Menerusi catatan entri tersebut, Fara atau lebih mesra disapa sebagai Fafau menyatakan bahawa pengalaman itu pastinya sukar untuk dilupakan.

Malah dia kelihatan begitu teruja dan terpaksa bertahan sehingga muntah ketika menaiki penerbangan bersama Datuk Halim Othman.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata peminat dan rakan selebriti turut meluahkan perasaan teruja dan kagum dengan keberanian Fafau.

Beraninyaa fafau!

Muntah pun on point!

Muka menten mekap on point…

Steady banglong…

Wah! Berani betul Fafau ni…

Acara kebanggaan negara ini bakal membuat kemunculannya bermula pada hari ini hingga 30 Mac di MIEC, The Resorts World, Langkawi, Kedah.

Sumber : Instagram Fara Fauzana 

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Trending