Connect with us

#news

“Nak rare sangat jangan sampai menyesal ye.” -Bunga tangan sayur brokoli, pengantin dikatakan merepek?

Orang kata bukan selalu dapat jadi raja sehari, jadi di hari yang berbahagia itu sudah semestinya pengantin akan membuat persiapan yang cukup baik supaya majlis mereka  diingati.

Terbaru, seorang jurugambar perkahwinan telah mendedahkan mengenai keunikan majlis pasangan pengantin melalui Twitter miliknya dengan nama akaun Raja Nazrin.

Bunga tangan pengantin pakai brokoli jer

Selalunya, pemilihan bunga tangan yang dipegang pengantin memainkan peranan besar, kerana ia mampu menambahkan lagi seri pengantin tersebut.

Tapi lain pula dengan pasangan sempoi ini, mana tidaknya si pengantin perempuan hanya menggunakan brokoli sebagai bunga tangan malah sayur itu siap dihiasi dengan manik berwarna putih.

Cantik pula yer brokoli hias dengan manik2

Butang baju melayu pakai lego weh…

Lebih unik lagi, pengantin lelaki pula menggunakan patung lego sebagai butang baju melayu dengan pelbagai jenis karakter kartun.

Adoi memang rare gila pengantin ini, terhibur kita

Walaupun nampak pelik, keunikkan yang ditampilkan oleh pasangan ini telah membuat begitu ramai netizen terhibur dengan gelagat pengantin ini yang sangat sempoi.

Jangan risau sayur brokoli tu tak dimasak selepas majlis

Dorang ni memang pasangan paling sempoi

Lepas ni pokok kaktus pulak la

Hadoi dua2 pengantin masuk air rupanya…

Serius la sikit majlis sekali seumur hidup kot

You guys please laaa, janganlah nak merepek sangat…

Berikutan daripada kisah viral itu, ada juga yang mengkritik kelainan yang cuba dilakukan pasangan tersebut, menurut Tweet daripada pengguna ini, brokoli tersebut hakikatnya telah mencacatkan seri pengantin tersebut.

Begitulah, setiap orang lain citarasanya, jadi tidak salah kita menghormati kehendak dan citarasa orang lain, tapi tidak salah juga untuk beri pendapat asalkan janganlah sehingga menghina.

Sumber : Twitter Raja Nazrin

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending