Connect with us

Hiburan

“Nampak b*doh, tahniah!..” – Isteri berang dengan lawak kaitkan suami & Aliff Aziz

Gara-gara kontroversi melanda penyanyi dan pelakon Aliff Aziz semalam, nama selebriti versatil Alif Satar turut menjadi tempias apabila terdapat segelintir netizen ‘menyerang’ tanpa usul periksa.

Memuat naik sekeping gambar di Gold Coast, Australia, posting tersebut dihujani dengan kecaman dan kritikan mengenai ‘kecurangan’ terhadap isterinya.

Selama ni aku tertipu!

Bini lawa pun nak curang!

Walaupun memberi komen secara bergurau di laman sosial media, namun perkara itu membuatkan isterinya Shadila Halid berang dengan tindakan netizen kerana dapat mencalarkan imej bersih Alif selama ini.

“Sejujurnya, gurauan mengatakan ianya Alif Satar tapi sebaliknya bukan dia ni benda lama dan tak kelakar langsung.

“Ia menunjukkan betapa hambarnya lawak korang. Kalau niat nak jadi kelakar, korang gagal.

“Kalau niat korang nak nampak bodoh, tahniah, korang berjaya,” tulisnya di Instastory.

 

 

Walau bagaimanapun, rata-rata netizen di laman sosial Twitter memihak kepada Alif Satar yang masih bebas tanpa sebarang kontroversi selama dalam industri seni.

Tolong jangan keliru!

Kami minat Alif Satar!

Perlukan ramai lagi lelaki macam Alif Satar!

Sumber : Twitter , Shadila Halid

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook



Trending