Connect with us

Selebriti

Nelydia Senrose dah kahwin, ini amaran Uqasha Senrose untuk adik ipar!

Apabila salah seorang adik-beradik rapat dalam ahli keluarga melangsungkan perkahwinan, sudah tentu akan merasai kehilangan tempat bermanja.

Begitu juga nasib pelakon Uqasha Senrose atau nama sebenarnya Nik Zaris Uqasha Nik Sen apabila terpaksa melepaskan adiknya, Nelydia Senrose yang baru sahaja mendirikan rumah tangga hujung minggu lalu.

Nelydia yang juga merupakan seorang pelakon akhirnya menamatkan zaman bujang dengan seorang ahli perniagaan, Hafez Halimi.

Dedikasi istimewa daripada Uqasha buat Nelydia itu ditulis sendiri olehnya menerusi laman Instagram bagi meluahkan perasaan kerana terpaksa melepaskan adik kesayangannya yang paling rapat itu.

Hafeez tolong jaga Baby baik2!

View this post on Instagram

MasyaALLAH b , awak cantik sangat tapi malam semalam awak tersangat lah extra cantik . The dress makeup just so perfect that night 😘 . Again b tahniah dah jadi bini orang hehe macam tak percaya langsung Baby dah ada new life , nanti puasa and raya tahun ni b beraya dengan suami , dah tak Boleh nak tidur sama2 n bangun sahur or nak kena marah dengan mama sebab selalu bangun sahur dah habis masa hahaah :’) . And raya pun sama nanti dah tk Boleh share one room and try2 Baju raya sama2 sebab b ada tanggungjawab lain kena sedia kan makan pakai cik husband pulak . Thank you b bagi Sha seorang Abang which is @mhafezhalimi ☺️ . Hafeez please jaga Baby baik2 tau ! Kalau dia meragam pun layan kan je tau sebab dia manja and kejap je if dia cranky 😂 . Sha nak cepat cepat anak sedara sebab aryan khan dah besar dah . So nak jaga anak Baby pulak . 😍 I love you so much Nelydia ❤️

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2) on

Nanti puasa and raya tahun ni b beraya dengan semua, dah tak boleh sahur sama2…

Raya pun sama nanti dah tak boleh  share one room & try baju raya sama2…

Uqasha juga turut memberi pesanan buat adik iparnya supaya menjaga Nelydia dengan sebaiknya serta segera menimang cahaya mata.

Jelas sekali, dedikasi istimewa seorang kakak buat adiknya itu menjadi perhatian ramai apabila rata-rata netizen turut merasai kesedihannya dan meninggalkan komen mereka menerusi ruangan entri tersebut.

Mesti sedihkan bila adik kahwin dulu. I feel you sis…

Bentuk rasa sayang seorang kakak yang melepaskan adiknya berkahwin…

Seorang kakak yang penyayang…

Sedihkan bila adik beradik yang terlalu rapat dah kahwin…

Mesti uqasha mesej sambil nangis…

Walau bagaimanapun, semoga Uqasha dipertemukan dengan jodoh yang baik hati dan cepat-cepat mendirikan rumah tangga!

Sumber : Uqasha Senrose

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending