Connect with us

Selebriti

Neyney bayi berhati tisu, mommy nyanyi lagu McDonald pun ‘touching’ mengalir air mata

Kalau dahulunya anak kepada pelakon Nora Danish dan Nedim,  Mohamed Neqayl atau manja dipanggil Ney Ney dikritik kerana dikatakan tidak secomel bayi lain, namun tanggapan mulut-mulut biadap itu ternyata salah.

Kini Ney Ney membesar dengan comel sekali, malah siapa yang melihat keletahnya melalui IG kedua ibubapanya pasti akan mudah tertawan hati .

Ney Ney rupanya berhati tisu…

Genap berusia setahun pada 22 Februari lalu, sudah banyak kerenah dan akalnya yang akan  membuat hati terhibur, malah baru-baru ini pasangan Nora dan Nedim telah memuat naik video anak kesayangannya itu.

Video tersebut memaparkan Ney Ney begitu tersentuh dengan lagu klasik kanak-kanak bertajuk Old MacDonald Had a Farm sehingga setiap kali ibunya menyanyikan lagu tersebut dia pasti akan menangis.

Hanya mampu gelak, Daddy pun nak buli Ney Ney

Mommy jangan buat Ney Ney sedih…

Rata-rata netizen begitu begitu terhibur malah juga ada yang memuji kelembutan hati Ney Ney, dan walaupun masih bayi Ney Ney sudah mula memahami erti emosi sedih.

Lagu McDonal ni pun Ney Ney dah touching

Sampai hati buli Ney Ney yer…

Hati tisu Ney Ney ni…

Jiwa sentimenal la baby you ni…

Kiut je tengok muka cebikk dia tuu…

Mummy Daddy pon kuat nak menyakat

Jiwanya lembut, bagus budak ni nanti…

Sumber : Instagram Nora Danish, Nedim 

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Trending