Connect with us

Selebriti

Pad darah terjatuh masa di ‘gym’, Lucinta Luna buktikan dirinya wanita asli?

Selebriti kontroversi Indonesia, Lucinta Luna yang terkenal menerusi lagu ‘Bobo Dimana’ sering dikaitkan dengan isu jantinanya.

Walaupun rata-rata mengetahui jantina sebenarnya sebagai seorang mak nyah, namun penyanyi berusia 30 tahun itu tetap mahu membuktikan bahawa dirinya seorang wanita sejati.

Ini dapat dilihat melalui satu insiden yang dimuat naik sendiri oleh Lucinta di YouTube rasmi miliknya. Kali ini dia dikatakan tidak sengaja menjatuhkan tuala wanita di khalayak ramai. 

View this post on Instagram

Jadi yang kemarin nanya2 “gimana sih cara Ratu menjaga agar body supaya langsing dan sexy seperti Nicki Minaj … nah bocorannya ada di video ini, langsung aja di tonton di channel Youtube LUCINTA LUNA. Karna ada kehebohan lagi yang aku buat. Cussssss….. sebelum Ratu keselek tawon … jgn lupa subscribe like and comment ya anak2ku . . . Jangan lupa LIKE, COMMENTS AND SUBSCRIBE YAA !!!

A post shared by LUCINTA LUNA (@lucintaluna) on

Kejadian tersebut berlaku ketika dia sedang melakukan sesi latihan di gym sambil ditemani oleh seorang jurulatih peribadi yang dikenali sebagai Oppa.

“Aku pingin nge-gym lagi. Biar pantat aku makin kaya Nicky Minaj gitu. Badannya lurus kaya Lisa Blackpink,” kata Lucinta.

Dalam video itu, Lucinta melalukan pelbagai aktiviti senaman bersama Oppa seperti berbasikal, mengangkat berat dan larian atas treadmill.

Bak seorang lelaki ketika bertinju

Ketika melakukan aktiviti senaman tinju, Lucinta kelihatan seperti seorang ‘jantan’ sehingga Oppa menegurnya lalu dia menjawab.

“Aku ini bisa nge-gym, aku ini bisa karate, aku ini bisa manjat pohon, aku bisa manjat tebing, bisa panjat pinang, semuannya aku bisa lakuin,” ujarnya.

Tuala wanita terjatuh masa cooling off

Paling mengejutkan ketika melalukan sesi cooling off, seperti ada sesuatu yang jatuh daripada seluar. Apabila zoom oleh kamera pada jarak dekat, ia kelihatan seperti tompokan darah haid. 

Dia yang kelihatan panik terus berlari kebelakang manakala Oppa yang terkejut melihat kejadian tersebut mengakui bahawa artis kontroversi itu adalah wanita tulen.

“Kupikir diluar sana benar gosip-gosip selama ini kau laki-laki, ternyata bener kau perempuan asli,” kata Trainer.

Sumber : lucintaluna

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Trending