Connect with us

Selebriti

“Ramai sangat wanita mesej, tapi suami kuat iman..” – Ina Naim

Sejak dari dulu lagi, bekas anggota kumpulan nasyid In-Team, Suhaimi Saad sentiasa menjadi perhatian netizen apabila memilih jalan kehidupan berbeza berbanding orang lain.

Daripada isu menolak suntikan vaksin, ‘mengharamkan’ keluarganya menjadi gemuk serta tidak menghantar anak-anak ke sekolah.

Walau bagaimanapun, lelaki berusia 38 tahun itu menafikan bahawa isterinya Ina Naim mengalami tekanan akibat cemuhan dan kritikan netizen.

“Ina okey je kan nampak ceria je mana ada stress.. Korang ni tuduh2 dia, dapat suami gila la, sewel la, tapi ‘handsome’..” kata Suhaimi menerusi Facebook Live miliknya.

Menurut Ina pula, suaminya seorang lelaki yang baik walaupun menerima banyak mesej daripada orang ramai di laman media sosial.

“Kalau dia (suami) jahat sangat, dia dah lama tinggalkan saya. Ramai sangat perempuan2 mesej, menggatal ada, tak kira lelaki perempuan. Tapi alhamdulillah suami saya Allah bagi kuat iman sikit..” ujarnya.

Sumber : Mosus

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending