Connect with us

Selebriti

Risteena Munim ikut jejak adik sorok muka pakwe risau buah hati kena kebas?

Pelakon adik-beradik, Risteena dan juga Ruhainies merupakan dua nama yang kerap menghiasi kaca televisyen dengan drama-drama lakonannya. Berbekalkan wajah cantik dan bakat yang besar, kedua-dua gadis ini berjaya mendapat kepercayaan ramai pengarah drama untuk memegang watak sebagai heroin.

Dua2 nak tutup muka buah hati

Namun begitu, kedua-duanya sudah pun mempunyai teman lelaki dan bakal melangkah ke fasa seterusnya. Jika sebelum ini Ruhainies pernah menegaskan untuk tidak mendedahkan wajah pasangannya, kali ini, Risteena juga berbuat demikian.

Macam mana tak jatuh hati kan

Risteena yang pernah memberitahu akan mengakhiri zaman bujangnya pada penghujung tahun ini telah bercinta dengan teman lelaki, Ikhwan Khairuddin sejak 6 tahun lepas.

Pada muat naik terbaru di Instagram, dia juga telah menutup wajah pasangannya agar tidak dilihat oleh netizen.

Amboii makan bersuap

View this post on Instagram

These few days takde selera makan sangat. Tapi nasib baik setiap hari habis shooting, ada orang ambik, bawak pergi makan, suap makan. Thank you sebab melayan saya yang selalu nak attention ni 😛

A post shared by Nur Risteena Munim (@nur_risteena) on

Berlawan-lawan tayang boyfriend

Sehubungan dengan itu, menerusi posting terbaru yang dibuat Risteena, rata-rata netizen mulai meninggalkan maklum balas yang pelbagai di ruangan komen.

Ada yang mengaggap mereka sekadar bergurau dan ada yang kurang senang dengan tindakan mereka berdua seolah-olah berlawan dalam menunjuk buah hati masing-masing.

Sorok jugak ke?

 

Sumber : Risteena Munim

 

 

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Trending