Connect with us

Selebriti

Sambut hari lahir ke-43, anak-anak belikan Aaron Aziz TV baharu

Pelakon Datuk Aaron Aziz menerima kejutan hari jadi daripada anak-anaknya sempena ulang tahun kelahiran yang ke-43 malam tadi.

Perkara tersebut dikongsi oleh pelakon yang pernah popular menerusi drama Tuan Anas Mikael itu di laman sosial Instagram.

Lebih istimewa apabila anak-anak Aaron menghadiahkan sebuah televisyen dengan menggunakan duit sendiri supaya bapanya dapat untuk menonton filem tanpa menganggu siaran TV kegemaran mereka.

“Minta maaf la kalau muka masing-masing sememeh sebab dah nak tidur tiba tiba anak anak buat surprise dihadiahkan smart TV baru.

“They said “So Daddy now you can watch your Netflix upstairs”. Hmmm daddy ganggu sangat ke Netflix korang kat bawah hehehe. Loving all my kids. Spending their money for such an expensive present,” tulisnya.

Posting tersebut dihujani dengan ucapan selamat hari lahir serta memuji keikhlasan serta kecantikan anak-anak perempuannya.

Lawa anak2 semua!

Hebat hadiah diorang…

Boleh la tengok movie dengan isteri!

Dorang menghargai kasih sayang daddy tu!

Aaron berkahwin dengan Diyana Halik pada Ogos 2003 dan dikurniakan empat cahaya mata iaitu Danish Anaqi, Dwi Ariana, Dahlia Arissa serta Daniyaa Haifaa.

Sumber : Aaron Aziz

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending