Connect with us

Selebriti

“Saya pakai Shades kerana ia identiti saya sebagai artis…” -Haqiem Rusli beri penjelasan di MeleTop

Selepas menerima kecaman daripada netizen kerana memakai cermin mata hitam dan earpods ketika menziarahi rumah golongan Asnaf dalam satu program bersama radio Hot fm baru-baru ini, penyanyi itu telah tampil di rancangan MeleTop memberi penjelasan tentang tindakannya itu, semalam.

Haqiem Rusli yang muncul di rancangan itu tanpa memakai cermin mata hitam, kelihatan tenang menjawab soalan daripada pengacara.

Dalam temu bual tersebut, Haqiem telah menjelaskan bahawa dia memohon maaf kepada sesiapa yang ada terasa hati dengan tindakannya dalam program menziarahi rumah Asnaf.

Baiklah, hari ni saya tak pakai Shades…

Saya pakai Shades sebab ia style saya sebagai artis

Ketika ditanya oleh pengacara Neelofa sebab Haqiem Rusli gemar memakai cermin mata hitam ke mana sahaja, penyanyi lagu Selamat Tinggal Sayang itu menjelaskan bahawa ia ingin dikenali dengan identitinya yang memakai cermin mata hitam, sama juga seperti rakan artis lain seperti Hael yang gemar memakai jacket kulit.

Kadang saya ada rasa kurang keyakinan diri

Haqiem Rusli juga ada menjelaskan terkadang dia juga ada mengalami masalah kurang keyakinan diri, kerana itu dia memakai gemar cermin mata hitam. Nabil Ahmad juga menyokong kenyataan daripada Haqiem Rusli.

Kenyataan daripada Haqiem juga telah disokong oleh peminatnya yang turut meninggalkan komen memberi sokongan kepada penyanyi itu.

Cuba tengok, Haqiem Rusli kejap2 pegang muka. Tu sifat pemalu Haqiem…

Obviously Haqiem ada masalah keyakinan diri. Stop kecam dia gais

Bagus tindakan Haqiem minta maaf

Haqiem delete akaun Twitter?

Selepas muncul di rancangan MeleTop, Haqiem Rusli dilihat telah memuat naik sebuah klip video di IG Stroy menujukkan dia telah memadam aplikasi Twitter di telefon bimbitnya, dengan menulis kapsyen, Simple.

Dah malas nak main Twitter

Sumber : YouTube, IG Haqiem Rusli

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Trending