Connect with us

Hiburan

“Sayang dah nak balik..” – Tayang ‘kekasih’, Farah Lee minta restu tamatkan zaman janda

Tindakan bekas isteri pengacara popular Ally Iskandar, Farah Lee memuat naik gambar bersama seorang jejaka ‘mat salleh’ mengundang perhatian orang ramai.

Menerusi laman sosial Instagram miliknya, wanita berusia 30 tahun itu tersenyum manis ketika berada disamping anaknya serta pemuda yang dikenali sebagai Arthur Rashid itu.

“Jadi macam mana ni korang? Restu ke tak?,” tulis ibu kepada Maream Esabel itu dalam nada berseloroh.

Posting berkenaan dihujani pelbagai komen dengan perasaan teruja peminat dan pengikutnya di Instagram yang rata-rata merestui ‘hubungan’ antara Farah dan pemuda kacak itu.

Saya memberikan restu!

Sempat lagi nak kahwin niii

Nampak macam keluarga bahagia!

Mat salleh lebih menghargai wanita!

Heloknyaaa! Cepat bawak balik

Wajah seiras ada jodoh

Walau bagaimanapun, pasangan itu hanya menjalani sebuah ‘photoshoot’ di United Kingdom untuk menjayakan koleksi busana baju raya pada masa akan datang.

Gambar sekitar ‘photoshoot’

Sumber : Instagram Farah Lee

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending